Kastor
Hectopat
Ayrıca birçok haçlı seferinin amacı da yine Hristiyanlık dininin tehlikeye girmesinden kaynaklıdır. Yine ortada din var ve yine bir yaratıcı var doğal olarak. Sırf tarihi gerçekliklerden bile Allah'ın varlığı kanıtlanır.
O gün gelsin bakarız...Cehennemde yanarken Allahın olup olmadığını çok iyi anlarsın.
Tanrı olmasaydı evrenin başlangıcının kendiliğinden olması gerekirdi. Kendiliğinden olup olmadığını bilmiyoruz ancak şimdiye kadar kendi kendine var olan bir şeye şahit olmadığımız için, yani her şey illa ki bir sebep-sonuç ilişkisi kapsamında varlık bulduğu için evrenin başlangıcını da tanrı'nın yaratma sebebine bağlayabiliriz. Dolayısıyla tanrı'nın var olmaması mantıksızdır.
Peki ismi Arapça kökenli olan birinin bunu söylemesine ne demeli?Öyle bir kanıya varmadım varsayımda bulundum. Tabii ki de sülfür soluyan yaşam formları da olabilir. Ama Allah'ın son indirdiği kitapta neden hiçbir bilgi yok onları sınırlayan kurallar yok. Gerçi Kuran'ın dünyanın yuvarlak olduğundan da haberi yok. Umursamaz kısmına gelecek olursak Allah'ın sözleri dediğimiz Kuran'ın zamanının Arap coğrafyasını dizginlemek için zamanında yazılmış olduğunu düşünüyorum. Yanıldığımı varsayalım. Dünya kusursuz düzen mükemmel olsa idi dünyaya meteor çarptı dinozorlar yok oldu, işte depremler gerçekleşiyor günahsız kullar ölüyor, çocuklar sakat doğuyor.
Kusursuz düzen bu ise bence kusursuzun tanımı yanlış. Allah sonsuz güçte, bu durumlara neden müdahale etmiyor.
Ateist oluyorsun. Tanrıya inanmama şıkkı sizin için.Peki, ben tanrı'yı görene kadar ona inanmamaya karar verirsem A ya da B olmuyorum o zaman ne oluyor?
Kader kavramı işte burada devreye giriyor sakat doğan çocukların kaderi bu olduğu için illa ki masum çocuklar ölüyor bunların hepsi kader kavramına girer.Öyle bir kanıya varmadım varsayımda bulundum. Tabii ki de sülfür soluyan yaşam formları da olabilir. Ama Allah'ın son indirdiği kitapta neden hiçbir bilgi yok onları sınırlayan kurallar yok. Gerçi Kuran'ın dünyanın yuvarlak olduğundan da haberi yok. Umursamaz kısmına gelecek olursak Allah'ın sözleri dediğimiz Kuran'ın zamanının Arap coğrafyasını dizginlemek için zamanında yazılmış olduğunu düşünüyorum. Yanıldığımı varsayalım. Dünya kusursuz düzen mükemmel olsa idi dünyaya meteor çarptı dinozorlar yok oldu, işte depremler gerçekleşiyor günahsız kullar ölüyor, çocuklar sakat doğuyor.
Kusursuz düzen bu ise bence kusursuzun tanımı yanlış.
Barnabas İncil'ini araştırırsanız İsa'dan sonra gelecek bir peygamberden ve müslümanlıktaki gibi benzer ibadetlerden bahsetmektedir, ancak kilise İncil'i oluştururken Barnabas İncil'lerinin çoğunu toplatıp yakmıştır.Ayrıca birçok haçlı seferinin amacı da yine Hristiyanlık dininin tehlikeye girmesinden kaynaklıdır. Yine ortada din var ve yine bir yaratıcı var doğal olarak. Sırf tarihi gerçekliklerden bile Allah'ın varlığı kanıtlanır.
Peki ismi arapça kökenli olan birinin bunu söylemesine ne demeli?.
Öyle bir kanıya varmadım varsayımda bulundum. Tabii ki de sülfür soluyan yaşam formları da olabilir. Ama Allah'ın son indirdiği kitapta neden hiçbir bilgi yok onları sınırlayan kurallar yok. Gerçi Kuran'ın dünyanın yuvarlak olduğundan da haberi yok. Umursamaz kısmına gelecek olursak Allah'ın sözleri dediğimiz Kuran'ın zamanının Arap coğrafyasını dizginlemek için zamanında yazılmış olduğunu düşünüyorum. Yanıldığımı varsayalım. Dünya kusursuz düzen mükemmel olsa idi dünyaya meteor çarptı dinozorlar yok oldu, işte depremler gerçekleşiyor günahsız kullar ölüyor, çocuklar sakat doğuyor.
Kusursuz düzen bu ise bence kusursuzun tanımı yanlış. Allah sonsuz güçte bu durumlara neden müdahale etmiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.