TaoTronics SoundSurge 85 incelemesi

Hayır yaşamadım. Volume tuşlarını aktif kullanıyorum. ANC açınca cızırtı duymuyorum. O yüzden bir şey diyemem.

Hocam merhaba. Konuyu birazcık hortlatıyorum ama bu konu benim için önemli. Bu kulaklığı ben de almayı düşünüyorum 1 yıl içinde herhangi bir sorunlarınız oldu mu? Gerek pedle olsun gerek ses kalitesiyle ilgili olsun. Bu kulaklığı biraz araştırdım güzel özelliklerinin olduğunu sanıyorum. Bir de dışarıya fazla ses veriyor mu? Müzik dinlemek için kullanacağım. Bu kulaklık iyi midir?

Tek sorunum eskisi kadar iyi gürültü engellememesi. Onun dışında hayır, bir problemim olmadı. Ses kalitesi olarak da hala gayet memnunum. Dışarıya fazla ses vermiyor.

Tek sorunum eskisi kadar iyi gürültü engellememesi. Onun dışında hayır, bir problemim olmadı. Ses kalitesi olarak da hala gayet memnunum. Dışarıya fazla ses vermiyor.

Hocam ne kadar teşekkür etsem az bu kulaklık için o kadar inceleme videosu izledim ama hiçbirisi sizin kadar yardımcı olmadı çünkü deneyim bu konuda daha önemli. İyi günler.

2 Yıldır çok uzun sürelerce kullanıyorum. Pedlerde çok hafif bir aşınma oldu ama hâlâ çok konforlu. Dışarıya ses vermiyor. Tabi son ses aşırı sessiz bir odada her kulaklık verir.

2 yıldır çok uzun sürelerce kullanıyorum. Pedlerde çok hafif bir aşınma oldu ama hâlâ çok konforlu. Dışarıya ses vermiyor. Tabii son ses aşırı sessiz bir odada her kulaklık verir.

Size de çok teşekkür ederim hocam. İyi günler.

2 Yıldır çok uzun sürelerce kullanıyorum. Pedlerde çok hafif bir aşınma oldu ama hâlâ çok konforlu. Dışarıya ses vermiyor. Tabi son ses aşırı sessiz bir odada her kulaklık verir.
Hocalarım yardımınız sayesinde aldım kulaklığı ve memnunum. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Anker Q10, JBL 510BT,Taotronics SoundSurge 85 arasında kaldım bende. Hangisini almalıyım bilmiyorum. Anker çok ağır. Taotronics de büyük fakat ANC var. Sizin dediğinize göre anc özelliği eskiye nazaran azalmış. Jbl de çok şık duran bir kulaklık. Pek emin olamadım.

Anker q10 ve Taotronics soundsurge 85 kullandım. Jbl hiç kullanmadım oyüzden onun hakkında bir şey bilmiyorum. Ama bu ikisi arasından ben kesinlikle Taotronics öneriyorum. Trendyoldan 775 tl ye aldım özellikle fiyatına göre mükemmel bence.

Ben bu kulaklığı almıştım ANC 15 gün içerisinde kullandım sesleri iyi engellemediği için iade etmiştim. Ya da kulağımda ANC tarafına alıştığı için bana öyle geliyordu. Şimdi ki fiyatını görünce fiyatı düşer mi diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…