Tarayıcımdayken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Dışarıdaydım ilgilenemedim sileceğim şimdi.
Hocam silmezseniz mavi ekran almanız normal zaten. Dosyani inceleyeyim bekle.

Dışarıdaydım ilgilenemedim sileceğim şimdi.

1721591181442.png
Herkese açık paylaş

Hocam silmezseniz mavi ekran almanız normal zaten. Dosyani inceleyeyim bekle.
Tamamdır ana tarayıcım olduğu için değiştirmem biraz sürecek çoğu şeyi aktarmam lazım birde yeni bir tarayıcı bakacağım. Minidump dosyasını ben incelemeyi bilmediğim için Claude 3.5 Sonnet'e baktırdım bir de "\Device\Video3 Error occurred on GPUID: 500 diye bir hata görmüş. Siz de bakın isterseniz.

Herkese açık paylaş
Tamamdır düzenledim.

Tamamdır ana tarayıcım olduğu için değiştirmem biraz sürecek çoğu şeyi aktarmam lazım birde yeni bir tarayıcı bakacağım. Minidump dosyasını ben incelemeyi bilmediğim için Claude 3.5 Sonnet'e baktırdım bir de "\Device\Video3 Error occurred on GPUID: 500 diye bir hata görmüş. Siz de bakın isterseniz.

Tamamdır düzenledim.
Sorun kaspersky kaynaklanmış. Tamamen kaldır.

Tamamdır düzenledim.
Oyun kolu vesaire takıyor musunuz sisteme?

Sorun kaspersky kaynaklanmış. Tamamen kaldır.
Hmm. Yıllık aboneliğim var kendilerine ve sürekli 2 ayda bir bana mavi ekran sorunları çıkartıyorlar her format sonrası ne yapabilirim bilmiyorum. Neyseki 62 günüm kaldı. Antivirüs değiştireceğim o zaman. İşin garip tarafı ilk aylar bir şey olmazken bir süre sonra sorun çıkartması. Neyse hocam şimdi siliyorum sildikten sonra bir daha mavi ekran alırsam yine atarım buraya sağolun.

Hmm. Yıllık aboneliğim var kendilerine ve sürekli 2 ayda bir bana mavi ekran sorunları çıkartıyorlar her format sonrası ne yapabilirim bilmiyorum. Neyseki 62 günüm kaldı. Antivirüs değiştireceğim o zaman. İşin garip tarafı ilk aylar bir şey olmazken bir süre sonra sorun çıkartması. Neyse hocam şimdi siliyorum sildikten sonra bir daha mavi ekran alırsam yine atarım buraya sağolun.
Oyun kolu vesaire takıyor musunuz sisteme?

Evet oyun koluyla FIFA oynuyordum. Ama oyun kolu sadece oyunlarda takılı oluyor. Sabahki mavi ekran yediğim zaman takılı değildi.

Oyun kolundada hata var Kaspersky ve oyun kolu sebep olmuş hataya. Oyun kolunun bağlantısını tamamen kes. Kaspersky'da kaldır. Kolunuz Xbox kolu değil mi? Ona göre bir şey söyleyeceğim.

Xbox değil Pusat Clutch kullanıyorum. Xbox controller olarak geçiyor bilgisayarda x-input şekilde.
Evet. Dosyanda xbox kolu olarak geçmesi bu yüzdenmiş. Kolun bağlantısını tamamen kes ve kolun yazılımı, sürücüsü vesaire varsa tamamen sil. Kaspersky da tamamen sil. Mavi ekran alırsan dosyaların ile birlikte beni etiketle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı