Tarık Tarcan şehit oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu askerlikte savaşın ortasına bıraktıklarını mı sanıyorsun? Onu profesyoneller yapıyor. Maaş alıyorlar ve kendi istekleriyle. Bunda bir sakınca görmüyorum. Neredeyse her ülkenin ordusu var.
Sizin gibi çakma vatanseverleri çok gördük, para biriktirip bedelli yaptılar askerliği. Savaşı yaşamayan cahiller de savaş savaş diye yırtınır anca.

@gregor cemsa cevap vermiyorum sana. Acınası durumdasın. İstediklerinin cevabını kaç sayfadır veriyorum, tabii dinlemiyorsun. İşine gelmiyor!

Forumdaki son birkaç saatini güzel geçir, sonra muhtemelen yasaklanacaksın zaten.

Çok kez barış ve diplomasi ile çözülmesi denendi ama işe yaramadı.

Bu kısmı tamamen kandırmaca açıkçası. Her iktidar hangi parti olduğu fark etmeksizin bu terör politikalarından beslendi bugüne kadar. Ne zaman bir hükümetin oyu düşmeye başlasa ne hikmetse bu terörist gruplar birden ortaya çıkıveriyor ve saldırılar düzenliyor. Ardından hükümet yetkilileri TV kanallarında boy boy gösteriler düzenleyip terör örgütlerine neler yapacaklarını anlatıyor. Sonra hadi bakalım başlasın operasyonlar, milliyetçi kesimin ayarlarıyla oynansın gazları alınsın alkışlar havada uçuşsun. Sonra tekrar hükümet partisi TV'lerde boy göstersin ve tebrikleri alsın. Ee ne hikmetse seçim yaklaştıkça ve hükümetin oyları düşmeye başladıkça bu teröristler sınırlarımızdan girip saldırılar düzenliyor. Allah Allah bak sen. Her teröristin kimliğini ne gün nerede olduğunu ne yaptığını bilen istihbarat niyeyse seçime yakın kayıpları oynuyor. Bu terör politikası artık bazılarının oyuncağı haline geldi. Ee gencecik ve deneyimsiz askerler? Onlara ne oluyor? Ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu kadar teknolojinin zirvesindeyken hala ilkel kabileler gibi gencecik çocukları savaşa götürüyoruz. Yazık ne diyeyim. Ne bir partiye ne hükümete ne de militarizme düşmanlığım yok. Tek isteğim hayalleri olan 20-25 yaşında insanların politika uğruna ölmemesi.

Evlat yetiştirmek bir insanı bu yaşa getirmek kolay değil arkadaşlar anne baba olmayan bilemez. Şehidimize rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Rabbim haine vatansıza ırksıza aman vermesin helak etsin inşAllah.

Erkek olduğu için öldü ama kimse erkek cinayeti demiyor. Sırf erkek olduğu için zorla askere alındı ve öldü. Zorunlu askerlik insan hakları ihlalidir. Zorunlu askerliğin sadece erkeklere olması ise cinsiyetçiliktir. Buna son verilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı