Tartışma sırasında çok heyecanlanmak

Dogukan53

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle bugün başımdan geçen olayı anlatıcam. Arkadaşla Vatan Bilgisayar'a gittik. Kulaklıklara bakıyordum uzaktaki çocukta gelmiş Vatan'ın sattığı telefonla bizim fotoğrafımızı çekiyordu galiba. Neyse ben çocuğa ters ters baktım ve baya baktıktan sonra kafamı çevirdim kasaya doğru yöneldim kafamı hemen çevirdikten sonra hemen bacaklarım titredi hep böyle oluyor. Kavga sırasında ne yapacağımı şaşırdım artık sizce savunma sporlarına gitmeli miyim? Çok utangaç da birisiyim bir insanla konuşurken gözünün içine bakamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz spor özgüven verir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bugün başımdan geçen olayı anlatıcam. Arkadaşla Vatan Bilgisayar'a gittik. Kulaklıklara bakıyordum uzaktaki çocukta gelmiş Vatan'ın sattığı telefonla bizim fotoğrafımızı çekiyordu galiba. Neyse ben çocuğa ters ters baktım ve baya baktıktan sonra kafamı çevirdim kasaya doğru yöneldim kafamı hemen çevirdikten sonra hemen bacaklarım titredi hep böyle oluyor. Kavga sırasında ne yapacağımı şaşırdım artık sizce savunma sporlarına gitmeli miyim? Çok utangaç da birisiyim bir insanla konuşurken gözünün içine bakamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz spor özgüven verir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi bir vücuda sahip olmak senin psikolojik refah seviyeni yüksek tutar. Bunun yanında karşındaki insana göre daha yapılı ve kaslı olacağın için ( tabi genel olarak söylüyorum bunu ) karşındaki kişinin bir psikolojik baskı altına girme durumu da olacak.

Merak etme o titremeler vücudun adrenalin salgılama sonrası sonucudur ;) Sana tavsiyem herhangi bir savunma sporuna başlamak. (Mesela karate.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun sporla hiç alakası yok. Öz güvenini kimsenin telkini ile kazanamazsın. Sen kendin bunu başaracaksın. Öyle ya da böyle bir yerden başlayacaksın. Sporla üçgen vücutta yapsan yeri gelir karşında ki hatun kişisine karşı yine afallarsın. Sonra arkandan kas yapmış ama beyin ufalmış demesinler.

Sadece bakışmayla heyecandan titremeye başladıysan ileride düşünemiyorum seni :D
Yani her insanda olur bir anda adrenalin basar böyle durumlarda düşüncelerin atağa geçer falan da seninki baya..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı