Tasarım için 8000-10000 TL arası monitörsüz sistem toplama

Ben de render için sistem toplamak istiyorum, gtx 980 ti alınacaksa hangi marka olmalı sizce? Ayrıca X99 anakart olarak en azından şunu almalısınız diyebileceğiniz bir marka ve model var mı?

Ben de render için sistem toplamak istiyorum, gtx 980 ti alınacaksa hangi marka olmalı sizce? Ayrıca X99 anakart olarak en azından şunu almalısınız diyebileceğiniz bir marka ve model var mı?
Evga veya MSI alabilirsiniz. Galaxy HOF modelleri bulabilirseniz onları alın. Evga SSC de olur. Fakat ben MSI fanı olarak MSI öneririm :D

Adsız.png
Hocam size sistemi topluyorum hemen.

8800TL sistemin fiyatı. İşinizi görecek bir sistem.

HDDleri RAİD0 yapacaz. Daha fazla depolama isterseniz Caviar Green 4.0TB da yanına ilave edilebilir.

Teşekkür ederim iyi olur gerçekten ancak benim almış bulunduğum birkaç parça var, dilersen yazayım onları...
Yazın onları tamamlayım hocam.

1. i7-5820K işlemci
  2. kingston hyperx predator 32 gb (4x8) 3000 mhz cl15 bellek
  3. thermaltake core v71 full tower kasa
  4. samsung 850 evo 250 gb ssd
  5. evga supernova 850 g2 güç kaynağı
Bunları almış bulundum, sıra anakarta gelince takıldım kaldım, zira anakarta vereceğim paraya göre ya gtx 980 ti ya da gtx titan x almak istiyorum...

1. i7-5820K işlemci
  2. kingston hyperx predator 32 gb (4x8) 3000 mhz cl15 bellek
  3. thermaltake core v71 full tower kasa
  4. samsung 850 evo 250 gb ssd
  5. evga supernova 850 g2 güç kaynağı
Bunları almış bulundum, sıra anakarta gelince takıldım kaldım, zira anakarta vereceğim paraya göre ya gtx 980 ti ya da gtx titan x almak istiyorum...
Hocam Titan X in kayar nokta performansı daha yüksek. Zaten sistemi tamamlamıssınız nerdeyse. Ama referans tasarım olduğu için TitanX önermeyeceğim. Önerim 980Tİ dır.

Anakart olarak: MSI X99A GAMING 7 INTEL X99, DDR4, LGA2011-v3, SATA6Gb/s, USB3.1, PCI-E 3.0 ATX Anakart - inventus
HDD olarak(Render Programları vs kurulacak): WESTERNDIGITAL WD1003FZEX Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk - inventus
Depolama için İsterseniz eğer: WESTERNDIGITAL WD30EZRX Caviar Green 3TB 64MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk - inventus
Ekran Kartı: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX2+ GTX980Ti, PCI-E16 3.0, 6GB/384bit GDDR5, HDMI, DVI, 3xDisplayPort (06G-P4-4995-KR) Ekran kartı - inventus
Soğutucu: CORSAIR CW-9060014-WW Hydro Serisi H110 140mmx2ad Extreme Performans Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus
Şunuda belirtmek isterim 5820K 4.5 GHZ de CPU-Z nin Benchmarkına göre 5960X i geçiyor.

Hocam Titan X in kayar nokta performansı daha yüksek. Zaten sistemi tamamlamıssınız nerdeyse.
İşte anakart konusunda en ufak bir fikrim olmadığı için bu aldıklarımla kalakaldım. Örneğin "ASUS Rampage V Extreme" alırsam ki (vatanbilgisayar'da güncel fiyatı 2224 tl) gtx titan x alamam ama "MSI X99A Raider" gibi bir anakart (vatanbilgisayar'da güncel fiyatı 882 tl) alırsam muhtemelen gtx titan x alabilirim...Yani uzun lafın kısası gtx titan x almak için en ucuz X99 anakart almak doğru mudur sorusuyla başbaşa kaldım...

İmzanızda görülen gtx 980 ti evga mı? Evga mı tercih ettiniz? İleride olur da ihtiyaç duyarsanız i7-5820K işlemcilerimiz sli veya crossfire için problem olmayacak değil mi? Yani iki tane gtx 980 ti kullanabilecek miyiz acaba? Eğer tek atışlık hakkımız varsa gtx titan x almak isterim, pişmanlık duymaktan nefret ediyorum ben de birçokları gibi...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı