Tatil vs Bilgisayar

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Elimde 3500 Dolar'ım var, Tatil yaparsam Endonezya Bali adasında 2 ay boyunca tatil yapabilirim, Ancak bu paraya oyuncu odası da dizebilirim. Siz olsaydınız ne yapardınız? Güzel bir şekilde tavsiye verirseniz ben de kararımı daha net oluşturabilirim. @Jira @Sylveon @Mithat Berhan @FalconPolat özellikle siz cevap verirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
20 bin TL gibi bir para yapıyor. 5-7 bin TL'ye gayet yeterli bir sistem kurup, 10-15 bin TL'ye de rahatlıkla tatil yaparsınız. Tüm parayı birisi için kullanmanız şart değil. Hatta tüm parayı harcamanız da şart değil.

Elimde 3500 Dolar'ım var, Tatil yaparsam Endonezya Bali adasında 2 ay boyunca tatil yapabilirim, Ancak bu paraya oyuncu odası da dizebilirim. Siz olsaydınız ne yapardınız? Güzel bir şekilde tavsiye verirseniz ben de kararımı daha net oluşturabilirim. @Jira @Sylveon @Mithat Berhan @FalconPolat özellikle siz cevap verirseniz sevinirim :)
Şeytana uy PC topla 😀 . Şaka bir yana benim tavsiyem 5000 - 6000 lirayı tatile ayırıp gelirken de RTX 2080 Super ve R7 3700x getirmeni tavsiye ederim. Diğer parçaları da türkiyeden toplarsın.

Oyuncu odası kalıcı, ama tatil eninde sonunda bitecek ve geri döneceğiz, odayı ayarlamak daha iyi benim için.
Ama o paranın bir kısmına oda ayarlanıp diğer kısmıyla da yine tatil yapılabilir.
Tatilde de başka ülkeye gidiyorsun, yeni tecrübeler ediniyorsun, kafanı dinliyorsun. Bu da kalıcı sayılır.

Paranızı ortalayabiliyorsunuz. Her zaman şunu demişimdir. "Kalbinizin sesini dinleyin."
Bende o para olsa ben 6.000 TL sistem alırım sonra gezerim. Çünkü o gezmek bana oyun oynarken ki hissiyatı veremez. Oyun ile bir yere kadar gidilir ama gezmemin sınırı yoktur.

Bildirim neden gelmemiş ya?
Neyse öncelikle başka ülke gezip deneyimlemen önemli tabiki.
800-1000 Dolar ile harika bir PC ve ekipman alırsın arta kalan parayla güzelce tatil yapabilirsin.
Ama neden Endonezya?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı