- Makaleler
- 1
Boş tartışma başladığına göre, konu sahibi cevapları umursamayıp kendi dediğinin geçmesini istediğine göre basalım butona.
Hocam zaten sizinki de tatil, 5 yıldızlı otele gidenin de. Bir şey değişmiyor. Lüks olan şey parayı basıp "lüks" yerlere gitmek.Lüks diyen arkadaşlar için:
20 yaşındayım ve durumumuz gayet yerinde. 1 kere bodrum vb. yerlere tatile gitmedim. Bu tip yerlere gidip fazla para harcamadığımdan senede 2-3 kere kaçamaklar yapabiliyorum. Her sene Trabzon'a gelir. Köy evinde kafa dinlerim. Arada sırada denize gider, yaylaya çıkarım. Benim için en kral tatil budur. Ortalama harcamalarım da 1000 TL tutuyor. 11 ay boyunca çalışıp da 10 gün kafa dinlemem için 1000 TL harcamak mı lüks?
İnsanız sonuçta makine değil. Herkesin tatile, eğlenceye ihtiyacı var.
Tatil kelimesini kafanızda çok büyütüyorsunuz. Çünkü medya size öyle lanse ediyor...
Hocam sizi hiç TLC'ye çağırdılar mı? Bu kafa yapısıyla aşırı pintiler programında reytingleri tavan ettirirsiniz çünkü.Bilgisayar yılların toplama bilgisayarı. Babam okulda çalıştığı için boştayken getirmiş, yavaş yavaş geliştirerek bu seviyeye geldi. Tabi şimdi ekonomi de kötü olduğu için sistem eskimeye doğru gidiyor. Tek masrafım da internet zaten. İnternetim olmasa, ayda internete 100₺ civarı ödemesek bu sefer dışarı çıkmam gerekecek ve dışarda daha çok para gidecek.
Tatil olayını çok büyütüyorsunuz deyip tatil için 1000₺ harcamak da iyiymişLüks diyen arkadaşlar için:
20 yaşındayım ve durumumuz gayet yerinde. 1 kere bodrum vb. yerlere tatile gitmedim. Bu tip yerlere gidip fazla para harcamadığımdan senede 2-3 kere kaçamaklar yapabiliyorum. Her sene Trabzon'a gelir. Köy evinde kafa dinlerim. Arada sırada denize gider, yaylaya çıkarım. Benim için en kral tatil budur. Ortalama harcamalarım da 1000 TL tutuyor. 11 ay boyunca çalışıp da 10 gün kafa dinlemem için 1000 TL harcamak mı lüks?
İnsanız sonuçta makine değil. Herkesin tatile, eğlenceye ihtiyacı var.
Tatil kelimesini kafanızda çok büyütüyorsunuz. Çünkü medya size öyle lanse ediyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.