- Makaleler
- 2
Daha fazla
Az önce kan tahlili için hastaneye gittim. 3 tüp kan aldılar, kan kalmadı bende. Doktor mu hemşire miydi bilmiyorum ama iğneyi batırıp tüpleri doldururken birden aklıma şu konu geldi ve gülmeye başladım.
www.technopat.net
Kadın da hafif bir tebessümle "bir şey mi oldu" diye sorunca dayanamayıp "zamanında bir yerde birisi kan tahlilinden mastürbasyon çıkar mı' şeklinde bir soru görmüştüm de o aklıma geldi, sizce çıkar mı?" dedim ve ortalığı korkunç bir sessizlik kapladı. Tüpleri doldurdu, yara bandı ve kan akışını engellemem için pamuk-bez tarzı bir şey verdi. Ben odadan çıkarken "buraya gelmeden önce yapmadıysan çıkmaz" deyip postayı koydu.
Bunu size niye anlattım onu da bilmiyorum. Herhalde içimde kalmasını istemedim. Ne de olsa tuvaletimiz geldiğinde de onu içimizde bırakmıyoruz.
@Hopnereye de selam olsun, bugün de güldük.
Kan tahlilinden masturbasyon çıkar mı?
Arkadaşlar bilgisi olan söylesin. Endokrinolojiye gittim 3 tüp kan verdim sanırım test yapacaklar ama tahlilde olabilir. Her neyse bundan mast yaptığım çıkar mı? Röntgen çektiler oradan bir şey olmaz sanırım sizce? Doğru söyleyin.
Kadın da hafif bir tebessümle "bir şey mi oldu" diye sorunca dayanamayıp "zamanında bir yerde birisi kan tahlilinden mastürbasyon çıkar mı' şeklinde bir soru görmüştüm de o aklıma geldi, sizce çıkar mı?" dedim ve ortalığı korkunç bir sessizlik kapladı. Tüpleri doldurdu, yara bandı ve kan akışını engellemem için pamuk-bez tarzı bir şey verdi. Ben odadan çıkarken "buraya gelmeden önce yapmadıysan çıkmaz" deyip postayı koydu.
Bunu size niye anlattım onu da bilmiyorum. Herhalde içimde kalmasını istemedim. Ne de olsa tuvaletimiz geldiğinde de onu içimizde bırakmıyoruz.
@Hopnereye de selam olsun, bugün de güldük.