Rehber TD-W9970 V3 QoS ayarları

İnanılmaz gerçekten. Bu sorunu çözememeleri gülünç. Başka bir modeme geçme niyetimi biraz daha güçlendirdim şimdi. Teşekkür ederim yorumun için.

Bağlantı hızım 100 buna ne yazmam lazım.

Bende böyle.
Kbps (maksimum hız: 8191 Kbps)
Kbps (maksimum hız: 100014 Kbps)

50 mbps ve 7.5 upload için bir türlü standartı yakalayamadım. Bilgi için teşekkürler

Ne kadar girmeyelim değerleri minimum maksimum kısmına

Minimum Maksimum kaç vermeliyim gönderme indirme hızına bant genişligi kısmında

Konuda'da anlattığım gibi biraz az bir değer girmeniz yeterli olacaktır. 7500'e 42000 deneyin.
eyw üstad

Konuda'da anlattığım gibi biraz az bir değer girmeniz yeterli olacaktır. 7500'e 42000 deneyin.
Wi-Fiye neden kendi telefonumdan baglanamiyorum

7500 e 42000 yapınca sonuc boyle oldu ne iyimi birde telefonumda wi-fi ye baglanamıyorum

Son düzenleme:
Eyvallah üstat

Wi-Fi'ya neden kendi telefonumdan baglanamiyorum

Eki Görüntüle 1691716
7500'e 42000 yapınca sonuç boyle oldu ne iyi mi bir de telefonumda Wi-Fi'ya baglanamıyorum

Sonuçlar iyi, Wi-Fi kopması modemin dandikliği yüzünden. İkisinden biriniden feragat etmeniz gerekiyor. Ya Wi-Fi kullanmayacaksınız ya da QoS açmayacaksınız, aksi taktirde cihaz ısınıyor ve Wi-Fi kapatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…