TD-W9970v3 yerine yeni modem alınır mı?

Önemli değil hocam. İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Bu ürünlerin de sıfırları satışta değil. Sadece 750B satışta. O da 800-900TL bandında.

Pardon 750B yazmışım. T50B olacaktı.

Keenetic Omni DSL hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Yazılım konusunda Kaliteli Arayüzü Sade, Gelişmis özellikleri mevcut fakat Portları 100 Mbps ile sınırlı önemli değil diyorsanız Tavsiye ederim.
-Wi-Fi 4
-100 Mbps Portlar

Yazılım konusunda Kaliteli Arayüzü Sade, Gelişmis özellikleri mevcut fakat Portları 100 Mbps ile sınırlı önemli değil diyorsanız Tavsiye ederim.
-Wi-Fi 4
-100 Mbps Portlar
Yazılım konusunda iyi olduğunu duydum ama Wi-Fi çekimi konusunda bazılarının sorun yaşadığını duydum. Bağlantı olarak problemli bir cihaz mıdır?

Yazılım konusunda iyi olduğunu duydum ama Wi-Fi çekimi konusunda bazılarının sorun yaşadığını duydum. Bağlantı olarak problemli bir cihaz mıdır?

Çoğu Yeni Veya Eski Cihazın Kullanım yorumlarında Baglantı kopması vs şeyler mevcuttur. Mesela Bende Koptu diye sizde de kopacaği anlamına gelmez.(Kullanımdan,Cihazdan veya birçok sebepten kaynaklanabilir)

Omni DSL 700 TL bandında, Extra DSL 1000 bandında veya sizin önerdiğiniz cihazlardan T50B 850-900 bandında. En mantıklı seçim ne olurdu? Şuan için 100 mbit ulaşamayacağım bir değer ama kendi evime geçtiğimde nasıl bir internet altyapım olur bilemiyorum. Desteklediği internet hızı dışında üst seviye modemlerin bir artısı yoksa (yani şuan bana ekstra bir avantaj sağlamayacaksa) 100mbit de işimi fazlasıyla görecektir.

Omni DSL 700 TL bandında, Extra DSL 1000 bandında veya sizin önerdiğiniz cihazlardan T50B 850-900 bandında. En mantıklı seçim ne olurdu? Şu an için 100 Mbit ulaşamayacağım bir değer ama kendi evime geçtiğimde nasıl bir internet altyapım olur bilemiyorum. Desteklediği internet hızı dışında üst seviye modemlerin bir artısı yoksa (yani şu an bana ekstra bir avantaj sağlamayacaksa) 100Mbit de işimi fazlasıyla görecektir.

Kesinlikle Extra DSL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı