TD854W ile TTNET hız testi (Video)

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim oturduğum yerde Uydunet desteklenmiyordu ve üzülmüştüm tekrar TTNET alacağım diye. Çünkü daha önce satın almış olduğum TTNET beni çok üzmüştü, 8 Mbps sınırsız tarifede ancak 3 Mbps internet vardı. Ancak yeni satın aldığım TTNET'de daha farklı daha yeni bir modem verdiler ve test sonuçları daha önce satın almış olduğum TTNET'e göre beni çok memnun etti.

İnşallah daha da akıllanır ve gelişirler, müşterilerini düşünürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TD854W model.

tp-link-td854w-394e4c.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun modemle hiçbir ilgisi yok emin olun. Aynı sorunu ben de yaşadım. 8 Mbps tarife alıyorum, 3Mbps anca çekiyordu. Bir de çok hızlı netleri varmış gibi 50 GB'dan sonra 1 Mbps'e düşüyordu. Trajikomik bir hal aldı bu sonuçta. 50 kere falan aradım ekip gönderdiler. Ekip dedi ki kablolarınızda sorun var. Dedik değişin madem. Biz değişemeyiz dediler, siz değişeceksiniz. Tamam dedik, babamla beraber tekrardan çektik kabloyu. Sonuçta yine aynı hız. En sonunda gittim kestireceğim, bir de demesinler mi 150 TL borcunuz var. Bir kattım orayı birbirine oradaki elemanın dediği şu "Pardon efendim yanlışlık yapmışız , sizin alacağınız varmış" :D. Kestirdim interneti.

3 ay bilgisayarda GTA Vice City oynadım arkadaş ya :D. 100 kere bitirilir mi bir oyun :S 3. kattan gittim internet çektim, inanmazsınız 7 Mbit hızı var. AKK'den sonra da 3 Mbps hıza düşüyor. Yani benim düşüncem tamamen AKK ile ilgili.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hiç TTnet gibi bir sorunum yok. Superonline en iyisi. Download 20 Mbps, upload 2 Mbps ama bazen 13-15 Mbps oluyor. 15 GB'ı 4-5 saatte indiriyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı