Tebrikler StronkComrade

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:16:22 'de sesli güldüm ahahahahhaaa :)

Hocam ben de ciddi ciddi süreyi arıyorum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oradaki şeyi fark edemedim ben.

Neşeli Enginar sen önceden moderatördün değil mi ?

Moderatör ilgili alanında her türlü asayişi sağlar bu asli görevidir ama bu yetkiler öncesini unutursa klasik sosyal medya öncesi sıklıkla gördüğümüz forum moderatörü profili ortaya çıkar. Yetkilerin yanında bahsettiğim bilindik moderatör profilinden farklı üyelerle iç içe kalmak kişinin kendi elindedir. Başkasını örnek göstermek ne kadar doğru olur bilmem fakat @painkiller gördüğüm kadarıyla bu dengeyi iyi sağlamış görünüyor.

Moderatör ilgili alanında her türlü asayişi sağlar bu asli görevidir ama bu yetkiler öncesini unutursa klasik sosyal medya öncesi sıklıkla gördüğümüz forum moderatörü profili ortaya çıkar. Yetkilerin yanında bahsettiğim bilindik moderatör profilinden farklı üyelerle iç içe kalmak kişinin kendi elindedir. Başkasını örnek göstermek ne kadar doğru olur bilmem fakat @painkiller gördüğüm kadarıyla bu dengeyi iyi sağlamış görünüyor.
Haklısınız. Ben @114187 nin moderatörlüğü fazla abartmayacağından eminim. Yine bizim gibi forumda aktif olacaktır.

Sonuna kadar katılıyorum. Beni örnek gösterdiğin için değil, gerçekten olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm için. Eksik olma bu arada güzel düşüncen için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı