Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu akşam ATLETICO MADRID - REAL MADRID karşılaşması saat 21.00'da TV 8'den canlı olarak yayınlanacak. İzleyecek olanlar kimler?

- - - Güncellendi - - -

Bunu mutlaka benim tesisat da dinlemelisiniz. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mirkan abi bunu izledin mi? :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde 2+1'in +1 ile canavar gibi Bass vurduruyorum :D Camlar inecek diye sesi full açamıyorum.. Bu arada eğer cam patlatacak iseniz bunu bir deneyin belki hatırlarsınız.. ;)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu akşam ATLETICO MADRID - REAL MADRID karşılaşması saat 21.00'da TV 8'den canlı olarak yayınlanacak. İzleyecek olanlar kimler?

- - - Güncellendi - - -

Mirkan abi bunu izledin mi? :).

Fiktir ordan hergele :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim diskalifiye oldu abi ? Bu arada benimki bana yeter Seyit abi :D Gerçi düşünmeden edemiyorum. Acaba Samsung'un 1000W'lık Ev sinema sistemini alıp taksam mı diye :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı