Technopat aşk/sevgili konuları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Bora Dere , @Emir M. , @Lord Raiden @Ma'at , @Oğuzhan Necip Şahin , @Yener K. Canlarım, Ciğerlerim, Çikolatalarım: Bu konuyla ilgili bir kural gelemez mi?
Çoğu kişi bazı konularda ne yapması gerektiği hakkında içinde bulunduğu durumlardan mütevellit kesin kararlar almak istemiyor. Bu durumda haliyle diğer insanların fikirlerini/görüşlerini merak ediyorlar. Buraya kadar hiçbir problem yok. Asıl problem diğer insanların konu sahibine ne tarz yorumlar yapacağını bilememesinden kaynaklanıyor. Bir konu hakkında yorumunuz varsa düzgünce yapabilir ve muhabbet edebilirsiniz fakat ne yazacağınızı bilmiyorsanız ya da o konu hakkında bir yorumunuz yoksa yazmak zorunda değilsiniz. Hep beraber daha iyi bir ortam oluşturmak tek bir kişinin elinde değil tüm herkesin elinde. Konu dışı kategorisi bu sebepten dolayı var.
 
Son düzenleme:
Çoğu kişi bazı konularda ne yapması gerektiği hakkında içinde bulunduğu durumlardan mütevellit kesin kararlar almak istemiyor. Bu durumda haliyle diğer insanların fikirlerini/düşüncelerini merak ediyorlar. Buraya kadar hiçbir problem yok. Asıl problem diğer insanların konu sahibine ne tarz yorumlar yapacağını bilememesinden kaynaklanıyor. Bir konu hakkında yorumunuz varsa düzgünce yapabilir ve muhabbet edebilirsin fakat ne yazacağınızı bilmiyorsanız ya da o konu hakkında bir yorumunuz yoksa yazmak zorunda değilsiniz. Hep beraber daha iyi bir ortam oluşturmak tek bir kişinin elinde değil tüm herkesin elinde. Konu dışı kategorisi bu sebepten dolayı var.
Çikolatam benim çok utanıyorum ama :( Bari bir kural VB. getirin?
 
Evet ya. Çok saçma oluyor bu tür konular. Onun içinde forum yapmışlar gelip burada söylemesinler. Her şey yerinde güzel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı