Technopat ceza sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Farawell Ballad

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
185
Çözümler
1
Yer
Jötunheim'de kül döküyor
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, Technopat'ta var olan uyarı sistemi ile ilgili konuşmak istiyorum. Daha önce sorunlarım olduğum zaman kullandığım bir siteydi Technopat. Artık bazı konularda bilgim var hem yeni bilgi öğrenirim hem de bildiklerimi paylaşmış olurum diye Technopat'ta hesap açtım.

Şimdi açalı yaklaşık 1 hafta oldu olmadı bayağı bir mesaj attım falan gerçekten de hem yeni bilgiler öğrendim hem de bildiklerimi paylaştım. Daha sonra son 2 günde 2 farklı ceza yedim, dün biri 47.000 TL'ye PC toplamaya çalışan bir arkadaşla ilgili herkes işte farklı gereksiz mesajlar attı ben de attım. Kurallar gereği normalde atılmaması gerekti bir anlık hata direkt 1 uyarı puanı ve 1 saatlik ceza yedim. Artık dedim daha dikkatli olayım gereksiz mesaj atmayayım daha daha sonra bugün noktadan sonra boşluk koymadığım için ceza yedim. Ya anlıyorum kurallar bunlar verilmesi gerek ama bu uyarı puanları siliniyor mu?

Bu sık olmadığı sürece tabii ki insanız hata yapabiliriz. Bu ceza sisteminin de biraz heves kırdığını da belirtmek isterim şimdi herhangi bir konuya yazı yazarken ister istemez "atsam mı ki acaba?" sorusunu soruyorsunuz. Ceza sistemi var olsun zaten ama yani biraz katı gibi kurallar sonuçta kötü niyet yok altında bilerek noktayla birlikte birleşik yazmıyorum.

Burada herhangi bir moderatör arkadaşa sitemim yok. Kurallar neyse o ama dediğim gibi bana biraz katı geldi kurallar elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir tek benim mi hevesim kırılıyor böyle cezaları yedikten sonra? Hem fikrimi hem de sitemimi paylaşmak istedim. Okuyan arkadaşlara teşekkürler.
 
İlk zamanlarda benim de bu tarz cezalarım vardı yok değildi ama artık yazımdan dolayı ceza almıyorum. Siz de zamanla alışacaksınız emin olun. Sosyal sağ olsun Türkçenin en doğru kullanımını öğretti bize. :)
 
Ceza sistemi bence çok güzel. Diğer sitelerde büyüklü küçüklü baya saçma bir şekilde ve noktasız falan yazıyorlar genellikle kurallar olmadığı için heralde. Bu yüzden de anlaşılmıyor ne yazdıkları ama bu sitede nokta vb. şeyleri koydukları için daha kolay anlaşılıyor.
 
Halbuki yazım denetimine iki saniye ayırsan sorun kalmayacak. Bu da testi.

Benim ona bir itirazım yok zaten, koymuşlar oraya fakat unutmuş olamaz mıyım? İnsan değil miyiz? Hata yapamaz mıyız? Neyse sayenizde artık unutmam.

Ceza sistemi gayet iyi @Lee Everett hocamın dediği gibi iyi ki böyle bir ceza sistemi var.

Ceza sistemine lafım gerçekten yok zaten var olsun. Benim herhangi bir sıkıntım yok. Sadece insanız yapılabilir böyle şeyler, ileride siz de yaşayabilirsiniz. Benim söylediğim şey her şeyi incik cincik etmek mi gerek yani ben bir yazı yazıyorum düzgünde yazıyorum sadece noktadan sonra boşluk bırakmadım diye ceza yiyorum bu bana koyuyor. Git gide kendimin çok takıntılı bir insan olduğunu hissediyorum.

Uyarı puanı silme yok. İnsanlarımız bir şeyi ceza yiyerek öğreniyor maalesef. Bu konuyu mesela çok güzel açmışsınız, mesaj atarken, konu açarken böyle devam edin 😍

Elimden geldiğince yönetici bey yaparsak affedin diyeceğim ama affetmiyorsunuz 😀. Olsun ne yapalım yersek de yeriz.

İlk zamanlarda benim de bu tarz cezalarım vardı yok değildi ama artık yazımdan dolayı ceza almıyorum. Siz de zamanla alışacaksınız emin olun. Sosyal sağ olsun türkçenin en doğru kullanımını öğretti bize. :)

İnşallah bakalım bu gidişle 1 aya hesabım kapanır diye düşünüyorum, inşallah daha dikkatli olacağım ileriki zamanlarda.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı