Mesajda bir hata varken siz o mesajı düzeltmeden alıntılıyorsanız yetkili arkadaşlar o alıntıyı da düzenlemek zorunda kalıyorlar. Alıntı da olsa sizin mesajınızın içinde olan her şey sizin sorumluluğunuzda. Daha net anlatmam gerekirse, sizden alıntıladığım mesaj aynı zamanda şu an benim mesajımın içinde de olduğundan benim de sorumluluğumda. Sizde bir hata varsa bende de var demektir.
Eğer bu kuraldan yakınıyorsanız alıntı yapmak yerine etiket kullanın.
Neden ilgilendirdiğini önceki mesajımda açıklamıştım.Ben cevaplamak istiyorum dostum. Adam yazımına dikkat etsin o zaman. Onun yazım hatası beni neden ilgilendiriyor? Etiket atmak uzun iş, cevapla var basıyorum ona. Bak ne kadar büyük kolaylık.![]()
Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? O kural durup dururken konmuyor, her kuralın konma sebebi var.Mesajda bir hata varken siz o mesajı düzeltmeden alıntılıyorsanız yetkili arkadaşlar o alıntıyı da düzenlemek zorunda kalıyorlar. Alıntı da olsa sizin mesajınızın içinde olan her şey sizin sorumluluğunuzda. Daha net anlatmam gerekirse, sizden alıntıladığım mesaj aynı zamanda şu an benim mesajımın içinde de olduğundan benim de sorumluluğumda. Sizde bir hata varsa bende de var demektir.
Birçok kullanıcının bu durumdan şikayetçi olduğunu biliyoruz. Umarız bunları azaltacağızBen cevaplamak istiyorum dostum. Adam yazımına dikkat etsin o zaman. Onun yazım hatası beni neden ilgilendiriyor. Etiket atmak uzun iş cevapla var basıyorum ona bak ne kadar büyük kolaylık
.
Yazım hatasının ban sebebi olması bence iyi bir şey. Yalnız bazen modlar açılan konuların başlıklarını düzeltmek adına değiştirip konunun farklı anlaşılmasına yol açabiliyor.
Bu biraz da sizin elinizde aslında. Adam başlık koymuş konu ile alakası yok, içeriğe bakıyorsun ayrı yere bakıyor, başlığa bakıyorsun bambaşka yere bakıyor. Bazı arkadaşların içerikte ne anlattığını anlamak için zorluklar çekiyoruz açıkçası. Biz de konu içeriğini en iyi ve net özetleyecek şekilde başlık koymayı tercih ediyoruz.
O foruma üye değilim. Olmak da istemiyorum. Technopat Sosyal ve Kaspersky Forum dışında bir forum sitesine üyeliğim bulunmamaktadır.
Zaten "Technopat Sosyal'deki Kaspersky Kullanıcısı" ifadelerini kullanmış. (Kaspersky Community'e eski forum siteleri kapatılınca ilk kez üye olarak katıldım, Technopat Sosyal'e üye olduktan aylar sonra katıldım, buraya kıyasla oldukça az aktivitede bulundum) zaten mantıken oradan tanıyan olmamıştır.
O arkadaşın Technopat üyeliğine de ulaştım. Konu ortaya çıkarsa ekleme olarak da paylaşırım.
Akil Gündoğan'ı tebrik konusu da onaylanmadı, konuyu açtıktan sonra rütbesinin geri gitmesine bağladım.
Remziye Baltaş kim diye bir konu açmıştım. Konu kayboldu gibi oldu ama bildirim geldi. "Recep Baltaş çevirimiçi olunca onaylanacaktır" benzeri. Sonra, tamam yakında onaylayacağız diye bir bildirim geldi göndereni bilmiyorum.
1 sene oldu ve konudan haber alınamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.