Technopat Eski Haline Dönsün Diyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam asıl siz fazla zorlamayın yatın uyuyun bence bugün depresyondasınız galiba. Burası teknoloji forumu, ünvan ve beğeni sayısını görme peşindeyseniz Reddit, Facebook gibi platformlar mevcut. (Size kızlarsoruyor.com öneririm, ayrıca moderatör ekibine olan saygısızlığınızdan ötürü bastım reportu)
Saygısızlık nerede var? Eleştiri ne zamandan beri saygısızlık oldu?

Evet, Sosyal eskisi gibi değil bunu 2 aydır çoğu eleştiri/tartışma konusunda söylemiştim.

Bunun en büyük etkeni tabii
ki de pandemi, kimi üyeler çözüm aramak kimi ise kafa dağıtmak için geliyor buraya.

Son zamanlarda olan olaylar ve moderasyon davranışlarının değişmesi de büyük etken sayılır, zaten forumdaki durgunluğu çoğumuz fark etmiştir diye düşünüyorum.

Beğeniler kalktıktan sonra sözde örgütlenen üyeler kaybolur diyorlardı, bakın hala burdayım. Amacımın prim olmadığını zaten söylemiştim.

Sana şöyle düz bir şey söyleyeyim; günde yüzbinlerce insanın ziyaret edip yazdığı bir forumu yönettiğini düşün, o işin stresini... Madem çok iyi yönetebileceğinizi düşünüyorsunuz, geçin yönetin bakalım 1 hafta dayanabilecek misiniz.

Beğeniler kalktıktan sonra sözde örgütlenen üyeler kaybolur diyorlardı, bakın hala burdayım. Amacımın prim olmadığını zaten söylemiştim.
Belki de bunu kanıtlamak için buradasın hala? :D

Hocam asıl siz fazla zorlamayın, yatın uyuyun bence. Bugün depresyondasınız galiba. Burası teknoloji formu, unvan ve beğeni sayısını görme peşindeyseniz Reddit, Facebook gibi platformlar mevcut. (size kızlarsoruyor.com öneririm, ayrıca moderatör ekibine olan saygısızlığınızdan ötürü bastım reportu)
2 günlük üye olarak siz başka yer arayın. :D Özgüven patlaması yaşıyor resmen. :D Kızlarsoruyor'a da girerim gerekirse, şimdilik ihtiyacım olmadı, açmadım ama açabilirim. En azından insan olarak oralarda dolaşabilirim. Size sinir atmak için bir platform öneremem maalesef.

"Tutmayın küçük enişteyi" meselesi o :D Siz de canınızı sıkmayın, ciddiye almayın hiç.

2017-18 yıllarının verdiği keyfi tekrar alabilsek keşke şuradan... @Xample-47, @Selim C., @MWarfare hocam ve ismini sayamadıklarım keşke yine olsa buralarda. Cezalardan dolayı giden iyi üyeler geri gelse, @User not found gibi...

Diğer forum sitelerine kıyasla kitlenin hala gayet iyi olduğunu düşünenlerdenim ama bu tarz demirbaş üyeler ile aile ortamı sağlanıyordu... (Bu kişilerin hepsinin gidiş sebebi moderasyon değildir tabii ki, dert yakınıyorum sadece.)

Pandemi sürecinden dolayı maalesef yaş kitlesi düştü Sosyal'in. Bu da eski kalitenin düşmesi demek oldu maalesef. Moderasyon'un yanlış kararlar aldığını düşünenlerdenim ben de...

Sana şöyle düz bir şey söyleyim, günde binlerce insanın ziyaret edip yazdığı bir forumu yönettiğini düşün, o işin stresini. Madem çok iyi yönetebileceğinizi düşünüyorsunuz geçin yönetin bakalım 1 hafta dayanabilecek misiniz.
Dayanabileceğimi düşünmüyorum açık sözlü olursam. Ama bunun benim yorumum ile ne alakası var? İşleri zor diye eleştirme hakkımız yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı