Lodge
Megapat
- Makaleler
- 6
Pardon?Her konuya çok farklı bir şey yazmalıyım, havalı durur belki.
Pardon?Her konuya çok farklı bir şey yazmalıyım, havalı durur belki.
Saygısızlık nerede var? Eleştiri ne zamandan beri saygısızlık oldu?Hocam asıl siz fazla zorlamayın yatın uyuyun bence bugün depresyondasınız galiba. Burası teknoloji forumu, ünvan ve beğeni sayısını görme peşindeyseniz Reddit, Facebook gibi platformlar mevcut. (Size kızlarsoruyor.com öneririm, ayrıca moderatör ekibine olan saygısızlığınızdan ötürü bastım reportu)
Saygısızlık nerede var? Eleştiri ne zamandan beri saygısızlık oldu?
Belki de bunu kanıtlamak için buradasın hala?Beğeniler kalktıktan sonra sözde örgütlenen üyeler kaybolur diyorlardı, bakın hala burdayım. Amacımın prim olmadığını zaten söylemiştim.
2 günlük üye olarak siz başka yer arayın.Hocam asıl siz fazla zorlamayın, yatın uyuyun bence. Bugün depresyondasınız galiba. Burası teknoloji formu, unvan ve beğeni sayısını görme peşindeyseniz Reddit, Facebook gibi platformlar mevcut. (size kızlarsoruyor.com öneririm, ayrıca moderatör ekibine olan saygısızlığınızdan ötürü bastım reportu)
Saygısızlık nerede var? Eleştiri ne zamandan beri saygısızlık oldu?
Dayanabileceğimi düşünmüyorum açık sözlü olursam. Ama bunun benim yorumum ile ne alakası var? İşleri zor diye eleştirme hakkımız yok mu?Sana şöyle düz bir şey söyleyim, günde binlerce insanın ziyaret edip yazdığı bir forumu yönettiğini düşün, o işin stresini. Madem çok iyi yönetebileceğinizi düşünüyorsunuz geçin yönetin bakalım 1 hafta dayanabilecek misiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.