Technopat eskisi gibi değil

Uyarı yediğiniz mesajın bu olduğuna eminsiniz yani? :D

Neden uyarı yediğinizi destek sisteminden öğrenebilirsiniz, hatta siz görebiliyorsunuz fakat burada paylaşmak uygun değil. Lütfen çarpıtmayalım. Gereksiz mesaj uyarıları çok fazla tolere ediliyor, genelde bildirim verilerek siliniyor. Bahsettiğiniz Yazılım bitiyor mu? başlığında bir üye trollük çıkarmış, siz de ona hakaret etmişsiniz. Burada moderasyon nefretini körüklemeye gerek yok :) kimse kimseye uyarı atmaya çalışmıyor. Diğerlerine de kefil olurum yani hepsini bilir, tanırım.

Kusura bakmayın içeriğini incelememiştim, hocam orada bir arkadaş hem yaptığım şakayı anlamadı hem de bir kişinin annesine ağır müstehcenlik içeren bir küfür etti. Ben de avukat yakınımım var dedim dava açabiliriz dedim. Ciddiydim bayağı🤣

1752693922277.png
 
Kusura bakmayın içeriğini incelememiştim, hocam orada bir arkadaş hem yaptığım şakayı anlamadı hem de bir kişinin annesine ağır müstehcenlik içeren bir küfür etti bende avukat yakınımım var dedim dava açabiliriz dedim ciddiydim bayağı 🤣

Eki Görüntüle 2536527

Dediğim gibi kişi trolllük yaptı, hakaret etmeden raporlasaydınız (ki çoktan müdahale edilmiş bir süre sonra) hiçbir sorun olmayacaktı. İlginiz takdire şayan fakat konu bütünlüğünü bozar bu tür laf dalaşları. Anlayışın için teşekkür ederim.
 
Halen daha yazım yanlışı olan mesajı alıntılama tarzı aşırı gereksiz kullanıcıyı soğutan uyarıları var çünkü. İnsanlar artık emojileri bile karşı tarafı kudurtmak için kullanıyor bu da insanları soğutuyor.
 
Bilmiyorum ama eskiden, bu hesabı açmadan önceki eski Technopat tamamen güzel geliyordu. Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırtmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor. Yardımlaşma forumunda bir insan sorun yaşıyor, çözümü bilmesek bile yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. "gereksiz mesaj"... Bu konu da kaldırabilir bu arada.

Sadece o da değil. Eskiden bir sorunum olduğunda yazdıktan 1 dakika sonra cevap geliyordu. Şimdi en az 20 dakikada cevaplanıyor. Eksik cevaplandığında da düzeltmeyi 20 dakikada yapıyor. Aktiflik eskisi gibi değil.
 
Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor.

Espri yapılacak konu var, yapılmayacak konu var. Bunu ayırt ederseniz genelde sorun yaşamazsınız. Yardım gereken konuda espri yapıyorsanız gereksiz mesaj uyarısı almanız kadar doğal bir şey olamaz. Bu durum konu sahibi tarafından da hoş karşılanmayabilir. Belki de konu sahibi sizi raporlamıştır kim bilir :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı