Technopat forumu hakkındaki görüşlerim

Kullanıcılarının genel seviyesi bakımından burası ile yarışabilecek bir platform göster, en önde ben gideceğim. Olmaz öyle içi boş eleştiri yapıp gitmek.

Arkadaşlar ben çok aktif bir forum kullanıcısının ve çoğu forumda en az 500 mesajım var ve her forumla ilgili görüşlerimi paylaşırım. Şu an da bu forum ile ilgili görüşlerimi paylaşacağım.

1) Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
2)Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
3)Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.
Aynen sen bunu git öbür forumlara yaz. Burda kim nefret ediyor öbür kanallardan ? Kim diyor dünyanın en iyi forumu diye? Kim çok ağır eleştiride bulunmuş? Bu dediğin şeyleri içeren konu at.

Neden nefret edilsin ki? Bilgi paylaştıkça çoğalıyor. Kaynak arttıkça bilgi de artar. :)

Herkes saygı çerçevesinde istediğini düşünebilir ve belirtebilir. Herkesi böyle demeye zorladığımızı da düşünmüyorum yine de.

İyiyse iyi diye eleştirilir, kötüyse kötü diye. Abartanlar varsa bilemem.

Ayrıca 13 dakikada bu kadar tecrübe de ilginç. Zaman yolculuğu tecrübesi nereden?

Eki Görüntüle 703283

Ben nisanın başından beri buradayım gerçekten çok kötü şeylere şahit oldum mesela bir tane üye da foruma baskın yapalım diye mesaj atıp da forumda çok kötü şeyler demişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı