Technopat Gececiler Kahvehanesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim, siz nasılsınız
hi-gif.601151
Ben de iyiyim teşekkür ederim. Hala daha konunun sonuçlanmasını bekliyorum.
drive.gif

Benim konu çok tuttuğundan dolayı o konuyu kilitlemişti Akil hocam:D. Yoksa bir savaş mı istiyor :D.Şaka şaka ben her zamankinden yani laktosuz sütlü bol köpüklü macchiato aromalı cappucino alayım Akil Bey:D.

Şok şok şok. Technopat Sosyal'de açılan bir konuda @24099 ve Yusuf Karakaş'ın arasında geçen tartışmada Akil Gündoğanündoğan isimli moderatörün Yusuf karakaş adlı şahısın çok tutan konusunu kilitleyip yeni konu açmasından sonra yaşanan tartışmada sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmedi. Sonrasında olayı farkeden @Recep Baltaş @MF'la beraber elinde tabanca ile olay yerini basınca konu birden boşaldı. Bu yaşanan olaydan sonra Technopat Sosyal'de ban savaşlarının başlayacağına ve Burak Alkan'ın geri dönüp savaş liderlerinin bu iki isim olacağına dair rivayetler var. Tabii ki @Jira burada barış elçisi olacakmış :D

Herkese selam :)

"Technopat Gececiler Kahvehanesi" başlığı altında tüm gececiler muhabbet edebilirsiniz. Bu kahvehane 00 veya 00.30 da açılır 03.00'da kapanır :vıy: Uğrayanı az kürkçü dükkanı misali.

Fakat kurallarımız var her yerde olduğu gibi. Kahvehanemizin huzuru kaçmasın, üyelerimiz birbirine sandalyeler fırlatmasın diye siyaset ve din tartışmak kesinlikle yasak. Türkçe kurallarına da dikkat. Yoksa kahvehane sahipleri (moderasyon) sopa ile kovalayabilir benden söylemesi :D

Ee ne diyelim. İlk çaylar şirketten.

Eki Görüntüle 601122

Maşallah. :)

Selamün aleyküm. Hayırlı geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı