Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Bağlantıdaki site gibi görünmesini bende istiyorum.

Donanım haber sitesindeki gibi görünüm seçme eklense iyi olur?
Mobilden girenler haberleri döşeme görünümünden okuyabilir.
Bilgisayar üzerinden girenler Blog görünümünü tercih edebilir.
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
Şu anda ki görünüm gözüme hoş gelmediğinden, ilgimi çeken haberlere bakamıyorum.

Haber Anasayfa'sı okunacak bir şekilde değil. Sayfa aşağı biraz indim ortalık karışık gibi okumadan kapattım sayfayı. Webtekno gibi resim içine yazı veya altında yazı olması yeterli diğerleri ayrıntı sayfayı yer kaplıyor. Kısa kısa makale koy haberi merak edip girince okuruz. Çok fazla resim ve yazı var Anasayfa da. Haber mi, makale mi ve video mu belli değil. Tek tek resimli ve resimin sol üst koşesine veya yazının üstüne makele, video ve haber yazması yeterli. Ayrı ayrı bölümler gibi olmamış.

Bence Technopat Haber kısmı tam ekran olmalı.
Böyle değil;
technopat haber.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Screenshot_21.png

böyle olmalı bence. Yandaki reklamlar farklı yerlere konulsa daha hoş olabilir.

Merhabalar arkadaşlar,
Technopat'ın forum kısmından aşırı derecede memnunum fakat haber kısmı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Haberleri okutma hissi uyandırmıyor bende.

Sizlerde de öyle mi diye bir anket oluşturup, forumun nabzını tutmak istedim.
Eğer çoğunluk sağlanırsa yönetimin de buna kayıtsız kalacağını sanmıyorum.

Örnek vermeyi istemiyorum açıkçası ama birçok oyun/teknoloji haber sitelerini incelediğimizde temiz ve ferah arayüzleri karşılıyor bizleri ve okunmayı kolaylaştırıyor.
Bencede insanı darlayan bir yapıya sahip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı