Technopat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oldukça yararlı bir forum. Kuralları da gayet yerinde ve güzel. Ancak çok fazla boş konu açılıyor. Örneğin: Boyum kilom normal mi? 3 patates kaç gramdır? Zıplayınca yere düştüm gibi saçma sapan konulara izin verilmemeli.
 
Sistem tavsiyesini sadece o konuda belirlenen kişilerin vermesi gereken yer olduğunu düşünüyorum. Gruplara ayrılabilir. Oyun sistemi için tavsiye vermeye uygun kişiler, render sistemi için uygun kişiler vs. gibi. Render için sistem konusuna 8 GB RAM'li sistem öneren var. CPU render Engine için sistem sorana minimum CPU Max GPU sistem öneren var. Herkes kafasına göre sistem öneriyor. Belirli uygulamaları iyi düzeyde kullanan insanların bunu teyit ettirmesi ve tavsiye konularında ayrı bir gruba girmesi gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında faydalı bir platform. Buradan yeni birçok şey öğrendim.
 
Sorulan soruları cevaplamak için can atan, samimi insanlarla dolu platform. Uzun zamandır üye değilim ama çok uzun zamandır takip ediyorum. Çok sorunuma çare buldum buradan. 😅

Yazım kurallarının katı olmasına kesinlikle katılıyorum. Ana dilimizi hatasız yazmak görevimiz.
 
Belirli uygulamaları iyi düzeyde kullanan insanların bunu teyit ettirmesi ve tavsiye konularında ayrı bir gruba girmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bilgili kişiler denk gelirse konulardaki hataları düzeltebiliyor. Ne yazık ki profesyonel işlerle uğraşan çok üye yok. Birden fazla kaynaktan araştırma yapılmasını öneririm.
 

Geri
Yukarı