Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!

Türkiye’nin en büyük teknoloji platformlarından Technopat internet sitesi ana sayfası yenilendi. Her ay 12 milyon kullanıcının 36 milyon sayfa görüntülediği Technopat.net bu güncelleme ile daha da hızlandı. Yeni Technopat ana sayfası okuyuculara daha hızlı, modern ve kullanıcı dostu bir okuma deneyimi sunmak üzere hazırlandı. Siteyi ziyaret edenler sayfa yükleme hızlarındaki artışı hissedecekler. Yeni Technopat ana […]

Devamı: Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Genel olarak tasarım çok hoşuma gitti. Hayırlı olsun. Yalnız, sağ taraftaki video önerisi ve forumda açılan konuları gösteren panel, her yeni paylaşıma geçildiğinde yeniden enjekte ediliyor. O biraz dikkatimi çekti. Kullanıcıların genelinde sorun olacağını düşünmüyorum ancak içimden bir ses düşük güçte sistem kullanan ziyaretçiler için biraz sorun olabilir diyor. Mesela üç paylaşım yukarıda kalan paneller kaldırılabilir veya yeni paylaşıma geçildiğinde eski paylaşımdan yenisine aktarılabilir.

Görünüm modern olmuş. Beğendim.

Konuların neye göre buraya düştüğünü merak ettim.

1757157673135.png

@Teru, günün en çok görüntülenmesi almış konular olabilir belki.

Hocam kusura bakmayın, vallahi kötü anlamda demiyorum ama dedemin yatak odasına benzemiş 🥲 Yeni tasarım hayırlı olsun.

Hayırlı, uğurlu olsun. ❤️ Emeği geçen herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı