Technopat konularının saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Walcott

Hectopat
Daha fazla  
Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "Mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "Niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "Kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "Mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "Niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "Kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.
Ben de bu tarz konulardan şikayetçiyim fakat onun dışında sürekli teknoloji olmamalı bence.

Yalnızca "teknoloji" konuları açılacak diye bir kuralımız yok. Teknoloji üzerine kurulu olması da diğer konuların açılmayacağı anlamına gelmiyor. Konu dışı, felsefe, sağlık gibi teknolojiyle alakasız kategorilerimiz mevcut. Kurallar çerçevesinde isteyen istediği konuyu açar, açabiliyor.

Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim
Yani rahatsız oluyorsanız girmeyebilirsiniz yine de sizler için konu-kategori engelleme ve göz ardı etme seçeneğini getirdik. 500 Mesaj üzerine aktif olan bu özelliği 100 mesaj ve üstü okurlarımıza da açabiliriz.

Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.

Açıkçası sana katılmıyorum. Onlar da dertleşmek istiyor. Belki konuşacakları güvenecekleri biri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
1672248112519.png

Bazen benim de giresim gelmiyor. Bir konu görüyorum daha önce 50 kere açılmış ama adam gene de açıyor. Aynı şeyi Google’a bile yazsa bin tane çözümü var zaten.

Bu konular dışında abuk subuk konular da açılmıyor değil. Eskiden de troll veya şaçma konular vardı ama son zamanlarda iyice arttı.

Forumun yaş ortalaması küçük, onların psikolojik gelişimlerini etkilemeyecek her türlü konunun açılmasını fakat bu konuların biraz da olsa mantık içermesini diliyorum. Bu durum daha çok modların elinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı