Technopat kullanıcılarının ne kadarı orijinal Windows kullanıyor?

Orijinal Windows kullanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kimseyi linçlemek ya da kötülemek amacım değil, ama forumda korsan yasak diyoruz. Peki kaç kişi orijinal Windows kullanıyor?

Ben korsan kullanıyordum fakat temiz bir Windows kurdum deneme sürümü şu an bittiğinde KMSpico kullanacağım çünkü o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.

10 liralık key kullanıyorum. 1500 liraya Windows alın demek çok kolay. Almayı biz de biliyoruz ama yaşadığımız ülkenin ekonomik şartları malum. Gönül isterdi ki orijinal kullanalım.

1500'e bilgisayar toplanır. Windows'a bu kadar vermek saçma.

Bu yöntemin KMSpico ile alakalı olduğunu düşünmüyordum, görev yöneticisinde de zararlı bir şey görmeyince fark etmedim. @87546 madem olay KMSpico neden insanları kandırıyorsun ki?
Kandırma gibi bir olay yok, konuda ne olduğu tüm şeffaflığı ile detaylıca yazılı.
KMS (Key Managemt Service) yoluyla etkinleştirme yapılıyor, bir sakıncası yok.
OEM ya da Retail keyler gibi etkinleştirmenin başka bir yolu, KMSpico gibi değil.
Ne konuda değil? Sisteme bulaşmıyor, görev zamanlayıcısını ele geçirmiyor, zararlı değil.
Konuyu tam okumadığını varsayıyorum, "Neden insanları kandırıyorsun?" dememelisin.
Olayın KMSpico ile tek benzer yanı aynı mantıkta olması, alternatif bir etkinleştirme yolu.
Merak etme oradaki şahıs birkaç yerde sallamadı, bunların hepsini de denedi. 🤣

Tamam hocam bu olayla ilgili bir konu açtım onaylanınca net bir şekilde anlarım sanırım, bu taktikle etkinleştirme yaptım bilgisayarıma herhangi bir zararı olur mu acaba?
Sistemi bozabiliyor. Geçende hatta gördüğüm sıkıntılar Microsoft uygulamalarının birtakım ayarını bozarak onlara girmeyi engellemesi, Defender'i bildiğin ağlatması.

Kandırma gibi bir olay yok, konuda ne olduğu tüm şeffaflığı ile detaylıca yazılı.
KMS (Key Managemt Service) yoluyla etkinleştirme yapılıyor, bir sakıncası yok.
OEM ya da Retail keyler gibi etkinleştirmenin başka bir yolu, KMSpico gibi değil.
Ne konuda değil? Sisteme bulaşmıyor, görev zamanlayıcısını ele geçirmiyor, zararlı değil.
Konuyu tam okumadığını varsayıyorum, "Neden insanları kandırıyorsun?" dememelisin.
Olayın KMSpico ile tek benzer yanı aynı mantıkta olması, alternatif bir etkinleştirme yolu.
Merak etme oradaki şahıs birkaç yerde sallamadı, bunların hepsini de denedi. 🤣
Yani bu yöntem sistemimize herhangi bir zarar vermiyor öyle mi?

Orijinal kullanıyorum fakat korsan kullananlara da hak veriyorum. Maddi durumu olmayan kullanmasın mı yani?

Yani bu yöntem sistemimize herhangi bir zarar vermiyor öyle mi?
Hayır, zararı yok. Merak etmeyin, daha denemeden ilk gördüğümüz şey ile atıp tutmak kolay.
"KMSpico ile aynı işi görüyor, program kurmuyorsunuz ama aynı şekilde zararlı." diye bir şey yok.
"Sistemi bozuyormuş, Microsoft Store bozuluyormuş, güncelleme gelmiyormuş." diye bir şey yok.

Kutulu orijinal Pro kullanıyorum yalnız itiraf edeyim kendim satın almadım. Microsoft tarafından 2015 yılında hediye olarak gönderilmişti, neden gönderildiğini de benim geçmiş kariyer alanımı bilen arkadaşlar anlayacaktır.

WinRAR'ı bile lisanslı kullanan biri olarak parasını verip satın alırdım gönderilmeseydi de.

Hayır, zararı yok. Merak etmeyin, daha denemeden ilk gördüğümüz şey ile atıp tutmak kolay.
"KMSpico ile aynı işi görüyor, program kurmuyorsunuz ama aynı şekilde zararlı." diye bir şey yok.
"Sistemi bozuyormuş, Microsoft Store bozuluyormuş, güncelleme gelmiyormuş." diye bir şey yok.
Ben cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp önce slmgr /upk yaz sonra slmgr /cpky yazıp ürün anahtarını sildim, bu kodlar ile ilgili bilgisayarımda herhangi bir kalıntı kalır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı