- Katılım
- 12 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 7.244
- Çözümler
- 28
10 liralık key kullanıyorum. 1500 liraya Windows alın demek çok kolay. Almayı biz de biliyoruz ama yaşadığımız ülkenin ekonomik şartları malum. Gönül isterdi ki orijinal kullanalım.
Kimseyi linçlemek ya da kötülemek amacım değil, ama forumda korsan yasak diyoruz. Peki kaç kişi orijinal Windows kullanıyor?
10 liralık key kullanıyorum. 1500 liraya Windows alın demek çok kolay. Almayı biz de biliyoruz ama yaşadığımız ülkenin ekonomik şartları malum. Gönül isterdi ki orijinal kullanalım.
Kandırma gibi bir olay yok, konuda ne olduğu tüm şeffaflığı ile detaylıca yazılı.Bu yöntemin KMSpico ile alakalı olduğunu düşünmüyordum, görev yöneticisinde de zararlı bir şey görmeyince fark etmedim. @87546 madem olay KMSpico neden insanları kandırıyorsun ki?
Sistemi bozabiliyor. Geçende hatta gördüğüm sıkıntılar Microsoft uygulamalarının birtakım ayarını bozarak onlara girmeyi engellemesi, Defender'i bildiğin ağlatması.Tamam hocam bu olayla ilgili bir konu açtım onaylanınca net bir şekilde anlarım sanırım, bu taktikle etkinleştirme yaptım bilgisayarıma herhangi bir zararı olur mu acaba?
Yani bu yöntem sistemimize herhangi bir zarar vermiyor öyle mi?Kandırma gibi bir olay yok, konuda ne olduğu tüm şeffaflığı ile detaylıca yazılı.
KMS (Key Managemt Service) yoluyla etkinleştirme yapılıyor, bir sakıncası yok.
OEM ya da Retail keyler gibi etkinleştirmenin başka bir yolu, KMSpico gibi değil.
Ne konuda değil? Sisteme bulaşmıyor, görev zamanlayıcısını ele geçirmiyor, zararlı değil.
Konuyu tam okumadığını varsayıyorum, "Neden insanları kandırıyorsun?" dememelisin.
Olayın KMSpico ile tek benzer yanı aynı mantıkta olması, alternatif bir etkinleştirme yolu.
Merak etme oradaki şahıs birkaç yerde sallamadı, bunların hepsini de denedi.![]()
Hayır, zararı yok. Merak etmeyin, daha denemeden ilk gördüğümüz şey ile atıp tutmak kolay.Yani bu yöntem sistemimize herhangi bir zarar vermiyor öyle mi?
Ben cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp önce slmgr /upk yaz sonra slmgr /cpky yazıp ürün anahtarını sildim, bu kodlar ile ilgili bilgisayarımda herhangi bir kalıntı kalır mı?Hayır, zararı yok. Merak etmeyin, daha denemeden ilk gördüğümüz şey ile atıp tutmak kolay.
"KMSpico ile aynı işi görüyor, program kurmuyorsunuz ama aynı şekilde zararlı." diye bir şey yok.
"Sistemi bozuyormuş, Microsoft Store bozuluyormuş, güncelleme gelmiyormuş." diye bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.