Technopat kullanıcılarının ne kadarı orijinal Windows kullanıyor?

Orijinal Windows kullanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hayır, zararı yok. Merak etmeyin, daha denemeden ilk gördüğümüz şey ile atıp tutmak kolay.
"KMSpico ile aynı işi görüyor, program kurmuyorsunuz ama aynı şekilde zararlı." diye bir şey yok.
"Sistemi bozuyormuş, Microsoft Store bozuluyormuş, güncelleme gelmiyormuş." diye bir şey yok.
Kardeşim var. Yaşadığım şeye inanmanı zaten beklemiyorum. Saçmalama lütfen.

2012'de 1.500 TL'ye bilgisayar topladığım zaman Vatan Bilgisayar'da hesaba katmadığım şekilde bana ASUS DVD Rom ve kutulu şekilde Windows 7 Home Premium DVD satmışlardı. Fiyat 1.800'e çıkmıştı.

Windows 7'den otomatik ve ücretsiz Windows 10'a yükseltenler haricinde kimsenin orijinal kullanmadığına eminim, o eski Windows 7'lerinde korsan olduğunu unutmamak lazım.

2012'de 1.500 TL'ye bilgisayar topladığım zaman Vatan Bilgisayar'da hesaba katmadığım şekilde bana ASUS DVD Rom ve kutulu şekilde Windows 7 Home Premium DVD satmışlardı. Fiyat 1.800'e çıkmıştı.
Ben de o senelerde laptop alınca içinde gelmişti Windows 8, lisans ücreti 200-300 TL arası bir şeydi yanılmıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı