Technopat Neden Vatan Computer ile Bilgisayar Topladı?

Vatan Bilgisayar içerisinde ASUS promotörleri var. Aslında her markanın promotörü var. Promotöre denk gelmiş olabilirsin :)
Açıkçası ben Topkapı şubesinin komple ASUS temsilcilerinden oluştuğunu düşünmekteyim artık:) MSI isterseniz ASUS, Zotac isterseniz yine ASUS veriyorlar:)

Aslında @Recep Baltaş @Ali Güngör Vatan ile ortak olsanız? Aylık sistem tavsiyelerini Vatan üzerinden yapsanız, onlarda Technopat'a özel indirim yapsa? Herhangi bir şubeye gittiğimizde sizin aylık olarak tavsiye ettiğiniz sistemlerden birisini göstersek onlarda 2-3 bin TL indirim yapsa? Biliyorum baya zor ama ülkenin halini görüyoruz, zaten ekran kartı fiyatları uçmuş ikinizde karlı çıkardınız. Onlar size sürekli ekipman yollardı, direksiyon setleri, hoparlör, 20.000 TL'lik televizyon. İnsanlar ilk bakışta bi afallıyor bunu görünce, sizin için hayli ilginç bir içerik olurdu. Kanalınız büyürdü :).

Vatan'ı fiyatlarından dolayı eleştiriyoruz da son dönemlerde dikkatimi çekmeye başladı bir mağazası olan genelde internet üzerinden satış yapan alternatif yerlerin de fiyatları eskisi gibi Vatan'a oranla ucuz değil, aradaki makası daraltmışlar.

Sosyalde bir kullanıcıya çok güzel sistem toplayıp önerdik diyelim. Bu kullanıcı da sistemi babasıyla alacak.

Babası dediki ''Sistemi ancak mağazadan alabiliriz''.

Burada tek seçenek olarak ne kalıyor, Vatan Bilgisayar.

Peki, kullanıcı; Vatan'dan alacağını belirtince ne yapıyoruz?

Vatan'dan olabilecek en iyi sistemi toplamak yerine zibilyon tane ''Vatan kötüdür'' mesajı atıyoruz.

Peki, faydası oluyor mu? Hayır. Kullanıcı yine gidiyor, Vatan'dan önerme bir sistem alıyor.

İşte bu video rehber, bunun önüne geçmek için.

Vatan kötüdür, Vatan'dan almayın diyerek bir yere varılamaz ki. Kaldı ki artık iyi indirimler de oluyor.

Yani ben de Vatan'dan çok dert çektim, hatta en son 1 ay önce anakartım garanti dışı kaldı, müşteri hizmetlerinde denenirken.

Ama bunlar sizin benim gibi bilinçli kullanıcılar için önemli durumlar.

Daha ilk örnekte dediğim gibi; kullanıcının babası Vatan'dan alacağız derse, hiç bir şeyin önemi kalmıyor.

Bu bir öz eleştiri niyetindedir. Forum olarak kullanıcıdan çok toplanan sistemi birinci planda tutuyoruz. Bunun değişmesi lazım bence.

Saygılarımla... :)

@Recep Baltaş

Bu sitenin önerilerini dikkate alacak olan baba zaten sistemi Vatan'dan almaz. Babasını sistemi oradan almaması için ikna edemeyen çocuk istediği sistem için de ikna edemez. Babası gider Vatan'dan ancak Everest, Frisby markalardan oluşan sistem alır çocuk da peşin razı olur.

Bu sitenin önerilerini dikkate alacak olan baba zaten sistemi Vatan dan almaz. Babasını sistemi ordan almaması için ikna edemeyen çocuk istediği sistem için de ikna edemez. Babası gider Vatan dan ancak Everest, Frisby markalardan oluşan sistem alır çocuk ta peşin razı olur.
Yazdığım mesajı sağlıklı okumamışsınız.

Ben, şu an kullandığım sistemin Vatan'dan aldım, Babam'la.

Yazdığım mesajı sağlıklı okumamışsınız.

Ben, şu an kullandığım sistemin Vatan'dan aldım, Babam'la.

Benim vatan bilgisayara bir garezim yok fiyatları makul olur indirim falan olur gerekirse parça da alırım öneri de yaparım. Sen bahsettiğim ön yargılı babaya sahip olmadığından şanslı olabilirsin ama herkes o kadar şanslı olmayabilir.

Benim vatan bilgisayara bir garezim yok fiyatları makul olur indirim falan olur gerekirse parça da alırım öneri de yaparım. Sen bahsettiğim ön yargılı babaya sahip olmadığından şanslı olabilirsin ama herkes o kadar şanslı olmayabilir.
Bakın, benim bahsettiğim ön yargılı baba değil. Gidip mağazadan almayı tercih eden babaydı.

Ön yargılı bir insan dışa kapalıdır zaten.

Kaldı ki benim üzerinde durduğum nokta, piyasadaki satıcılara göre rehberler yapılmasının, kullanıcının yararona olduğudur. :)

Vatan Bilgisayara milletin laf etmesi gayet kabul edilebilir bir durum, kazıkçı bir fiyat politikası yaptığını da defalarca söyledik. Vatan Bilgisayar sitesini Technopat video içeriğinde kullandı diye savunmanızın bir mantığı yok. Hiçbir zamanda hiçbir siteye bağımlı değilsiniz, konu açarak daha iyi sistemler toplanıyor zaten. Vatan da ara sıra güzel indirimlerde oluyor ama bu genel olarak diğer sitelerden daha ucuz olmasını göstermiyor. Herkesin babası da aynı değil.

Vatan Bilgisayara milletin laf etmesi gayet kabul edilebilir bir durum, kazıkçı bir fiyat politikası yaptığını da defalarca söyledik. Vatan Bilgisayar sitesini Technopat video içeriğinde kullandı diye savunmanızın bir mantığı yok. Hiçbir zamanda hiçbir siteye bağımlı değilsiniz, konu açarak daha iyi sistemler toplanıyor zaten. Vatan da ara sıra güzel indirimlerde oluyor ama bu genel olarak diğer sitelerden daha ucuz olmasını göstermiyor. Herkesin babası da aynı değil.
Neyse siz benim mesajımı başka yere çeke durun.

Ben kullanıcının gözünden bakmaya çalışıp, kendi yorumumu belirtmeyi istedim. Siz hala baba'ya takılıyorsunuz.

Vatan zaten rezalet bir firma, bunu tartışmıyoruz. Herkes istediği konuyu açıp, öneri alabilir, bu da tartışmaya kapalı.

Benim asıl duruduğum nokta, popüler teknoloji mağazalarından alınabilecek sistem rehberlerinin yapılması. Bugün Vatan olur, yarım Sinerji olur.

Siz hala baba faktörüne takılıyorsunuz. O sadece bir örnek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı