Technopat.net yeni görünüm

Hocalarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim sizde nasıl duruyor bilmiyorum ama bende ki görüntü budur ve kesinlikle tiksindirici bir görüntü:

9be18220e7a700b82a805a0c9f359e52.png

Eğer bu tasarıma para verildiyse para iadesi istenmeli, amatörler bile daha iyi işler çıkarıyor.

2014'e Bir ay var arkadaşlar, bu esnada canlı canlı geliştireceğiz. Karanlık aydınlık, font, bazı boyutlandırma meseleleri ve genel anasayfa yapısı konusunda büyük eksikleri var haklısınız ancak şu an arkaplan kısmı çok daha iyi ve verimli çalışıyor. Siz farkettiniz mi bilmiyorum ama hız arttı. Bu esnada önerileri almaya devam ediyoruz, lütfen devam edin.

2014'e Bir ay var arkadaşlar, bu esnada canlı canlı geliştireceğiz. Karanlık aydınlık, font, bazı boyutlandırma meseleleri ve genel anasayfa yapısı konusunda büyük eksikleri var haklısınız ancak şu an arkaplan kısmı çok daha iyi ve verimli çalışıyor. Siz farkettiniz mi bilmiyorum ama hız arttı. Bu esnada önerileri almaya devam ediyoruz, lütfen devam edin.
Ali abi "EN SON YAZILAR" kısmının hemen sağında kalan yerdeki reklam/video sayısı 1e düşürülmeli bence, 3 çok fazla oraya.

867a84254a77822e7b629620011156d1.png

Ek olarak "EN SON YAZILAR"ın arkaplanına kesinlikle bir şeyler uydurulmalı, şuanda o kısım çok kötü duruyor.

Birde footer(alt kısım) çok kötü duruyor;
bc80a557a9be1c61607442d47043fcfc.png

Bence farklı bir tema ile şansımızı denemeliyiz. :p

Abi "footer" kısmı çok kötü duruyor ayrıca tema rengi değiştirilmeli açık renkler tercih edilmeli "livestream" olayı olabilir fakat siteyi yavaşlatıcaktır onun içinde sunucu felan var ayrıca reklamlar çok fazla.
Ayrıca abi
http://imagpress.different-themes.com/ şu tema harika gider siteye biraz oynama yapılırsa gayet güzel gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anasayfa da ki forum Rssleri geç geliyor. Günde 1 kere Rss geliyor sanırım. Hemen düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum. Eskisi gibi gelmesi daha iyi olur. Yeni tasarım güzel olmuş ama çok büyük. Biraz küçültülmesi lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı