Technopat Ofisi Hangi Ekran Kartını Tercih Ediyor

@Akif AMD kullanıp kullanmamakla alakası yok. Sponsor olduğu belli çok yanlış algı var. Orada bu sorunun sorulması zaten saçma. Firmayı kötülemek yerine NVIDIA renderda yani iş alanında daha iyi olduğu için RT performansı daha iyi olduğu için tercih ediyorum denebilirdi.

Sponsor olduğunu söylemek farklı, sponsor olduğu için NVIDIA'yı övdüğünü söylemek farklı. Technopat sponsor olunsa da her zaman eksilerini paylaşır. Buyur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Akif hocam konudan konuya atlıyorsunuz bu ne alaka şimdi? Technopat fanboyluğu mu var sizde anlamadım? Yanlış bir şey yapamayacaklarını ima ediyorsunuz. Biz burada Technopat'ın doğruya doğru deyip demediğini tartışmıyoruz. Yaklaşımları ve kullandıkları sözleri yanlış bulduk sadece. Yani burada bize boş yere Technopat'ı savunmaya çalışmayın. Doğrusu varsa illaki hatası da vardır.

Eğri oturup doğru konuşalım AMD'nin daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. NVIDIA teknolojik devrim niteliğinde isler yaparken AMD ancak iki sene geriden gelip NVIDIA'yı taklit etmekle zaman harcıyor. NVIDIA'nın oluşturduğu teknolojik gelişmeler, saf kas gücü + AI teknolojileri ile NVIDIA, AMD ile mukayese edilemeyecek bir seviyede.

Fikir vermek maksadıyla söylüyorum. Bugün Steam kullanıcı istatistiklerine baktığımızda AMD kartların esamesi bile okunmuyor. Grafik kartları söz konusu ise AMD pişmanlıktır.

Alınmaca, gücenmece yok bunlar gerçekler. Şu tablo bile durumu gözler önüne seriyor. Genel kullanıcı topluluğunun tercihi NVIDIA'dan yana.

Ekran görüntüsü 2023-11-05 134506.png

Son düzenleme:
@William Blazko Steam'de insanların NVIDIA kullanması neyi değiştiriyor anlamadım.
Şöyle açıklayayım Steam günlük 60 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip dijital bir oyun platformu. Steam kullanıcılarının ekran kartı tercihleri yönünde önemli bir istatistik veriyor.

Dolayısı ile globalde en popüler markanın NVIDIA olduğunu gösteriyor bu istatistik bizlere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı