Technopat RTX 2000 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Evet, çok arada drop yiyorum birkaç saniyeliğine. Ama onun dışında hiçbir sorunum yok.

Anakart modelin nedir? Canını sıkmıyor mu bu durum Single da sıkıntı olmazda onlinede çok kanser ya çözemedim nerden geliyor bu ram demi,anakarttamı işlemcide mi acaba stok fan iş yapmıyoda olabilir diye düşünüyorum.

Ahahahhaaha yemin ederim ben de bir gün zengin olursam hepinize Titan'li Mitan'li sistem düzmeyi düsünüyordum aslinda :)
Adamın vaatleri bile egolu (!) 😁 Kusra bakmayın, iş yerinde sıkıldım size takılıyorum. @FearlyGhost Bozulmadin değil mi? Takiliyorum sadece. 😇

Anakart modelin nedir? Canını sıkmıyor mu bu durum Single da sıkıntı olmazda onlinede çok kanser ya çözemedim nerden geliyor bu ram demi,anakarttamı işlemcide mi acaba stok fan iş yapmıyoda olabilir diye düşünüyorum.
Yok, hayır sıkmıyor. ASUS TUF B450 Plus, Corsair Venegance 2*8 GB 3000 MHz RAM var.

Yok, hayır sıkmıyor. ASUS TUF B450 Plus, Corsair Venegance 2*8 GB 3000 MHz RAM var.
Anladım hocam belki ben çokmu kısıyorum acaba değerleri 144 fps almak için ama LoL de felan full ayarda yine drop yiyor,BFV de oyunu ultrada sıkıntı olmuyor ama ayar kısınca oluyor herhalde tam çözemedim darboğaz mı oluyor ne oluyor ? :D

Anladım hocam belki ben çokmu kısıyorum acaba değerleri 144 fps almak için ama LoL de felan full ayarda yine drop yiyor,BFV de oyunu ultrada sıkıntı olmuyor ama ayar kısınca oluyor herhalde tam çözemedim darboğaz mı oluyor ne oluyor ? :D
Ben medium ayarlarda 140 FPS'lerde alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00