MSI VENTUS RTX 2060, Ryzen 5 2600.
Ne bekliyordunuz? Sizin gibi herkes rahatça mı ulaşıyor en son çıkan ekran kartına? İşte bir kere daha suratımıza vuruyorsunuz. Fiyatlardan haberiniz var mı Türkiye de?Koskoca forumda benle beraber 8 RTX kullanicisi cikti![]()
Türk kızı detectedNe bekliyordunuz? Sizin gibi herkes rahatça mı ulaşıyor en son çıkan ekran kartına? İşte bir kere daha suratımıza vuruyorsunuz. Fiyatlardan haberiniz var mı Türkiye de?
Şu mesaj bile yeterli sizin burada ego tatmini yaptığınız için.
Kabul etmiyorsunuz işte.
Ego kasmak için yapsa benim gibi imzaya destan yazardı. Kendimden biliyorum da.Ne bekliyordunuz? Sizin gibi herkes rahatça mı ulaşıyor en son çıkan ekran kartına? İşte bir kere daha suratımıza vuruyorsunuz. Fiyatlardan haberiniz var mı Türkiye de?
Şu mesaj bile yeterli sizin burada ego tatmini yaptığınız için.
Kabul etmiyorsunuz işte.
Yok hocam bu mesajım başka bir konudaki tartışma üzerine yazıldı. Oyun fiyatları ucuzmuş(!) Türkiye’de.Ego kasmak için yapsa benim gibi imzaya destan yazardı. Kendimden biliyorum da.![]()
Türkiye'de oyunlar ucuz da değil pahalı da değil tam fiyatı aslında. 60 dolarlık bir oyun tabii ki 300 lira olacak ne bekliyorsun? Parası değersiz senin ülkenin, oyun yapımcılarına suç atmayın burada.Yok hocam bu mesajım başka bir konudaki tartışma üzerine yazıldı. Oyun fiyatları ucuzmuş(!) Türkiye’de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.