Technopat size ne kattı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostları kattı. Türkçeyi daha düzgün kullanmaya başladım. Eskiden boşta iken sıkılırdım şimdi ise sıkılmıyorum.

Technopat sayesinde bugün hiçbir forumda imla kurallarından kaçmıyorum. Donanımhaber gibi diğer forumlar da dahil. Her zaman Türkçe yazım ve imla kurallarına uyuyorum.
İlk üye olduğum sıralarda yaşım çok küçüktü ve bilgisayar bilgim çok azdı. O yüzden de o zamanlar kullandığım laptop'ta ekran kartı PCI Express 2.0 x8 ile bağlandığı için kıllanmıştım :)
Halbuki GeForce 710M ekran kartı vardı ve PCI Express 2.0 x1 dahi yeterli olurdu. O zamanlar açtığım konuda Türkçe kurallarına dikkat etmediğim için 1 günlük ban yemiştim.
O zamanlar ban yediğimiz zaman "Cezalı" yazıyordu. O yazınca direk çıktım ve 2 sene foruma girmedim.
Sonra ise aynı laptop'ta eksik bir sürücü için kimlik paylaştım fakat yanlış kategoride açmışım konuyu. 2 günlük ban yedim fakat o noktadan sonra 1 kere bile ban yemedim.
Technopat'ı çok seviyorum :) Diğer forumlar (frmtr, Donanım Haber gibi) Türkçe yazım ve imla kurallarını uygulamazken bu forum uyguluyor. Hiç şikayetçi değilim, aksine takdir ediyorum.
Ayrıca birçok insan ile de aktif olarak konuşabiliyorum. Eskiden bilgisayarımda sürekli olarak ya Visual Studio ile rastgele program yapardım, ya da oyun oynardım ve canım sıkılırdı. Artık neredeyse hiç canım sıkılmıyor.

Güzel ve kaliteli insanlar kattı ve bir o kadar da boş zihniyetli insanlar olduğunu gösterdi. Türkçe'de yazım kuralları ile ilgili kafam rahat Technopat sayesinde YKS'de soru kaçırmam inşallah. :)

Giriş; biraz sancılı oldu klasik açılan ilk konu ve sebebini bilmeden aldığım cezalar sebebiyle hayatımda okumaya tenezzül etmediğim forum kurallarını ilk burada okudum. Cezalar şimdiki gibi saatlik değil en az bir günlüktü.

Gelişme; o ilk sıkıntılı süreç atlatıldığında buranın daha önceki üyesi olduğum forumlardan her yönüyle farklı olduğu izlenimine kapıldım. Bir çok sistem toplama, parça önerisi konularında tavsiyelerde bulundum. Burada yüz yüze görüşmesek bile çok sayıda üyeyle fikir danışıklığım oldu. Buna karşılık konu dışı bölümünde bile gırgır, geyik yapmaktan çok üyelerin şikayet konuları daha çok göze çarpardı. Gerçi sonuca geldiğimde orada değişen pek bir şey olmadığını görüyorum.

Sonuç; burada artık forumun müdavimi gibi görünmeme rağmen gelişme zamanlarını özlemiyor değilim. Eski paylaşımcı ruhum azaldı, fikir danıştığım haşır neşir olduğum üyeleri seyrek görür oldum. Günü mesaj yazmadan bitirdiğim oluyor. Artık aldığım gerekli, gereksiz cezaları bile umursamaz hale geldim.

• Beğen
İfadeler: acv
Hayatımda ilk defa kendi bilgisayarımı kendim topladım. Tüm parçaları bir araya getirerek pc oluşturmak, benim için ciddi bir başarımdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı