Technopat Sosyal amacından sapıyor

Katılıyorum, ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışsam da birisi gelip konuyu saptırabiliyor mesela ve bu beni üzüyor.
Troll, gereksiz konuların onaylanmaması gerek artık bence.

Edit: Ama bazı yerlerde gerçekten, macun yenilemesi falan önerdiğim oluyor.
Basitden başlayıp karmaşığa gitmek her zaman iyidir.
Kesinlikle. Burası arındırılmalı. Sağlık, mizah ve eğlence gibi kategorilerin hepsi konu dışına alınmalı. Forum iyice KS'ye döndü ve yeni gelen, har konuya mesaj kasmak için emoji atan hesaplar uyarılmalı. Boş banlar kaldırılmalı, cidden bir teknoloji forumuna döndürülmeli burası.

Modlar gereksiz mesaj silmekten yorgun düştü ancak yetişmeleri imkansız. Zira internetin temel sosyal mekaniği bir tane gerekli cevap gelene kadar 100 tane geyik mesaj atılmasından oluşuyor.
Çok haklısınız. Bu tür insanlar her yerdeler. Malesef modlarında işi zor değil.
Kesinlikle. Burası arındırılmalı. Sağlık, mizah ve eğlence gibi kategorilerin hepsi konu dışına alınmalı. Forum iyice KS'ye döndü ve yeni gelen, har konuya mesaj kasmak için emoji atan hesaplar uyarılmalı. Boş banlar kaldırılmalı, cidden bir teknoloji forumuna döndürülmeli burası.
2014-2018 yılları arasına hoş geldin.

Bu boş konu ve konuşmaların temel kaynağı cıvık üyelerden geçiyor. Adam konu açıyor yardım için birisi geyik yapıyor ve yardım edilmeden geyiğe devam ediliyor, bu sebepten ötürü yardım bulmak da zorlaşıyor, konuyu açan için.
Evet bahsettiğim şey bu, en ufak geyik direk konuyu dağıtıyor kafayı yiyorum.

2014-2018 yılları arasına hoş geldin.
Keşke daha önceden üye olsaydım ama bu yılın şubatına denk geldi. Şimdi her yerde boyum kaç olur, kıllarımı ne ile almalıyım, boxer mı slip mi giymeliyim konularıyla doldu. Şu konular onaylanmasın lütfen. İsteyen gitsin, KS'de milyonlarca konular var bunun hakkında. Teknoloji forumu, insanların cinsel hayatını bile kapsamaya başladı. En azından konuları engelleme ayarı gelmeli ki, insanların sevgilisine ders verecek hediyeleri bulmasına yardım ederken bulmayalım kendimizi. Bir konu açıyorum, mesaj atan bile olmuyor ama arkadaşın oruç tutarken rüyalsnmadı konusu anında mesaj yağmuruna tutuluyor.

Keşke daha önceden üye olsaydım ama bu yılın şubatına denk geldi. Şimdi her yerde boyum kaç olur, kıllarımı ne ile almalıyım, boxer mı slip mi giymeliyim konularıyla doldu. Şu konular onaylanmasın lütfen. İsteyen gitsin, KS'de milyonlarca konular var bunun hakkında. Teknoloji forumu, insanların cinsel hayatını bile kapsamaya başladı. En azından konuları engelleme ayarı gelmeli ki, insanların sevgilisine ders verecek hediyeleri bulmasına yardım ederken bulmayalım kendimizi. Bir konu açıyorum, mesaj atan bile olmuyor ama arkadaşın oruç tutarken rüyalsnmadı konusu anında mesaj yağmuruna tutuluyor.
Tamamen haklısınız hocam.

@DDLAO Aynen öyle, her yerde şu tür konular var;
-Boyum uzar mı?
-Kıllarımı nasıl alabilirim?
-Bilmem ne sınavı yetişir mi?
-Kardeşim TikTok çekiyor ne yapmalıyım?
-Futbol maçları vb.
-Yasak varken şuraya gidilir mi? (İşte bunu Google'a sormalısın.)
Yeter be kardeşim! Burası bir teknoloji forumu, böyle zırvalıkların değil.
@Ali Güngör @Recep Baltaş abilerim sizden büyük ricam, artık böyle konular onaylanmasın 😕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı