Technopat Sosyal amacından sapıyor

Gülme emojisi biraz yanlış kullanılıyor gibi. Fotoğraf olarak gülmekten yarılan bi insan emojisi. Ama kullanan arkadaş onu teröristlerin elindeki makineli tüfek gibi her gördüğü yere atarsa sıkıntı. Ben düzgün detaylı cevaplar yazıyorum. Adam geliyor ve basıyor emojiye:🤣

Sorsan 1 tane şey bilmez o konudan.

OC konularında bilen arkadaş sayısı azaldı malesef. Bu da üzüldüğüm şeylerden birisi.
 
Özellikle overclock konularının bir kısmını saçma bulurum. Yeni alınacak işlemci için overclock mevzusu açılıyor ve işlemci fiyatına fan öneriliyor saçmalık. Bunun yerine daha iyi işlemci alabilir. Zaten düşük bütçesi olup overclock yapmak isteyen insanları hiç anlamam.
 
Ben ledger nano s ile ilgili bir sorunum için konu açtığımda yaklaşık 45dakika bekledim sonra konu onaylanmadı.
Ama konu dışı bölümündeki boş konuların onaylandığını görünce ister istemez forumdan soğuyorum.
 
Teknik destek rezilleşti hele bir BIOS güncelle lobisi var aman aman...

Bilgisayarı düzgün çalışmayan kişi yardım istiyor bunlar şak diye "BIOS güncelle moruk" diyor.

Aynısı OC ve Soğutma için var.

Macun lazım?
Al sana MX-4.

Güvenlik anlatmama gerek yok artık.

Kaspersky sponsor olmadan milyar dolar reklam tasarrufu yapmıştır.
 
Forumda bu aralar çok sık yaşıyorum bu sorunu, bir öneride veya fikirde bulunurum. Amacımız sanki konu sahibine yardım etmek değilmiş de bilgi yarıştırmakmış gibi bir izlenime kapılıp boş boş yorum yapıyorlar. Bu saldırgan tavırlar forumda çok arttı.
 
-Boyum uzar mı?
-Kıllarımı nasıl alabilirim?
-Bilmem ne sınavı yetişir mi?
-Kardeşim TikTok çekiyor ne yapmalıyım?
-Futbol maçları vb.
-Yasak varken şuraya gidilir mi? (İşte bunu Google'a sormalısın.)
Boy konularına "sınır aşılmadığı sürece" izin verilebilir, çünkü boy sorunu olupta yanıtı bilmeyen gerçek kullanıcılarda mevcut. Sınav konularını birçok kişi açıyor, 1 kişi açsa ve moderatörler diğer konuyla birleştirse daha güzel olabilir. Tiktok ve kıl mevzusuna bir şey demeyeceğim. Yasak varken bir yere gitme ve futbol mevzusu da aynı.
 
Artık alıştım. Şu an o tarz yazılar görmemek adına sadece mavi ekran bölümünde mesaj yazıyorum. Yoksa çıldırıyor gibi oluyorum.

Şahsen ben daha yeni foruma başladığımda çok çocuksu mesajlarım varmış. Şu an kendimden bile utanırım. Çoğu arkadaş yeni başlamış ve yaşı 13,14,15 yaşlarında. Böyle olunca ilgi açlığı ve eğlenmek için burayı kullanıyorlar. Bunu düzeltmek için biz bir şey yapamayız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı