Technopat Sosyal aşırı yavaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

penthaL

Picopat
Katılım
19 Mayıs 2022
Mesajlar
86
Başlıkta da belirttiğim üzere sosyal aşırı yavaş çalışıyor. Ve bu sadece bulunduğum penthaL hesabına girince oluyor. Hesaptan çıktığımda ise hiçbir sorun yok saniyesinde yükleniyor sayfalar. Sanırım moderatörler hesabımı karalisteye aldı. :D Şaka bir yana son 2 gündür VPN kullanmadığım sürece site açılmıyor, yüklenmiyor, hata veriyor. Kullandığım VPN hızlı olsa bile VPN kullanınca zar zor yükleniyor Technopat sayfaları. Şu an bile VPN üzerinden açıyorum bu konuyu ve VPN YouTube'u saniyesinde yüklerken burayı 35 saniyede yüklüyor. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçenlerde benim de hesabım açılmadı. Hesabımın açık olmadığı yerlerde sorun yaşamıyordum ama hesabıma girer girmez siyah ekran kalıyordu. Hesabımda o kadar mesaj varken bunu yaşamak, özellikle de o sırada aşırı aktif kullanıyorken yaşadığım için panik olmuştum. Normalde yasak biliyorum ama hesabımla ilgili bir sorun olduğunu modlara bildirip bir daha da girmemek üzere validemin gmailinden yeni hesap açtım, sonrasında iki hesabım da banlandı :/
 
Xenforo'da "Üyeyi çıkmaya zorla" gibi bir ayar var. Bu ayar seçildiğinde sadece üyeye özel değişik hatalar veriyor site. Pek yapacaklarını düşünmüyorum ama belki de o seçeneği seçtiler.
 
Çift hesap yasak değil miydi?

Evet hocam yasak ama daha önce hiç hantallık yaşamayıp bir anda kopunca modlara ulaşmak için açtım ve konu kapanınca ikinci hesap banlanır asıl hesabıma bir şey olmaz diye düşünmüştüm. Sonuçta sosyale sorunumu iletmek için yaptığım bir şeydi bu.
 
Bende hesap sorunu yok ama bazen sayfa geçişlerinde bekletiyor hakkıdır deyip geçiyorum zaten taş çatlasa 10 15 saniye gidiyor sonra düzeliyor ama mesajların gitmesi bildirim yerinin açılması gibi yerlerde de oluyor bu dediğim ama fazla olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı