Technopat Sosyal Hataları

Ali998

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
2.455
Çözümler
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat Sosyal'de gördüğünüz hataları konu vererek, geliştirme ekibine yardımcı olalım.
Ben şunu buldum:

Ekran Görüntüsü - 2021-03-03 13-46-28.png


Konu :3 dilek dileme hakkınız olsaydı ne olurdu? (Düzeldi.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında şikayette bulunulan bir şey pek değil ama bu konu hakkında bir ayar varsa bilmiyorum yoksa, insanların sadece seçtikleri konuların ve soruları görebilmesi ana sayfalarında buna ilişkin şeylerin çıkması iyi olur.
 
Technopat Sosyal'de gördüğünüz hataları konu vererek, geliştirme ekibine yardımcı olalım.

Önce bunları düzeltsinler. Sonra diğer hatalara sıra gelir.
 
@MisakiTaro
Hepsine tek tek göz attım, düzeltilecek bir hata bulamadım.
  1. Discord vermek yasak değil. Sadece imzada paylaşılması yasak. İkinci el kategorisinde bolca paylaşılıyor. Buna ceza veriyorsa moderatör, kuralları okumamıştır.
  2. Dediğim kişi aktif olarak siyaset yapmıyor. Siyasi bir mesaj içermiyor fotoğraf. :) Mesela diğer arkadaşa dediler, omuzundaki logodan ötürü ceza veriliyor. Benimkinde partinin logosu mu var? Eee? Zamanında sağlık bakanı ile ilgili fotoğraf yapıldı, ceza alan görmedim. Üstelik kurallarda bununla ilgili bir ceza yok. İnsiyatif denerek veriliyor bu ceza. :) Mikail Fidan da aynısını demiş. Eski ve başka partilere ait bakan fotoğrafları yapanlar var. O adamlar da zamanının siyasetçileri. Bağlı oldukları partiler hala canlı. Bundan 1 gün ceza verilmesi saçma.
  3. Zamanında sansürlü küfür edenlere 1-2 gün ceza veriliyordu. Adam 5 yıl yemiş... Buna bir şey demiyorum zaten.
  4. "Gereksiz mesaj" dediğin şey, konuya alakasız ise olur. Kullanıcı "Format atayım mı?" diye soruyorsa buna "Format at." demek gereksiz olmaz, olamaz.
Ayrıca şu konuya da bakmanı tavsiye ederim.


Adamın gözünden kaçmış olabilir. Her gün kriterlere uymayan milyonlarca öneri yapıyoruz. Bundan ceza verip bir de hatalarını kabul etmiyorlarsa bu işte bir sıkıntı vardır.
 
Arama motorunu kullandığım da yakın tarihler yerine eski tarihli konular çıkıyor. Bir ayarı var mı bilmiyorum ama ben bulamadım. Ayarı yok ise de bir düzenleme yapılabilir. Çok büyük bir hata değil ama düzeltilirse hiçte fena olmaz. :)
 

Geri
Yukarı