Belli bir mesaj saysından sonra özel mesaj atma gibi özellik eklenme olasılığı var mı? Eğer kişiler özel mesaj istemiyorsa bunu profilindeki ufak bir ayar ile kapatmakta eklenebilir.
İsteyen kapatabilse profile girip öyle de olmaz mı?Bu konu birçok kez dile geldi ancak "Özelden yardım isteme" diye bir uyarı sebebini de ezmiş oluruz. @Recep Baltaş'ın saniye başı mesaj kutusuna bakacak da bir sekretere ihtiyaç olacak. Özelden tartışmalar olacak, küfürleşmeler, satışlar gibi birçok kötü iz bırakacak.
"Technopat Sosyal'de bencillere yer yok" gibi de bir slogan varken imkansız.
Diğer üye ile konuşmak için açık ancak gelip de reklam için bir şey yapamayacak. Dolandırıcılara da davetiye çıkabilir. Bu kadar büyük bir forum içerisinde özel mesaj kontrolü çok zor olacaktır emin olun.İsteyen kapatabilse profile girip öyle de olmaz mı?
Diğer üye ile konuşmak için açık ancak gelip de reklam için bir şey yapamayacak. Dolandırıcılara da davetiye çıkabilir. Bu kadar büyük bir forum içerisinde özel mesaj kontrolü çok zor olacaktır emin olun.
Belli bir ceza oranı ve yaptığınız cezaya bağlı bu durum. Hafifletildi artık.Bu mümkün değil anladım Discord sunucusu olsa diyceğim ama orayı ve burayı aynı anda kontrol edebilecek bir kadroya ihtiyaçları olur bu da mümkün olmaz. Ceza süreleri için bir şey yapılabilir mi? Benim gibi cezası fazla olanlar ceza alınca 1 ay beklemek biraz fazla.
Belli bir ceza oranı ve yaptığınız cezaya bağlı bu durum. Hafifletildi artık.
Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal Aşağıya doğru inince toplam uyarınız ve sürelerini göreceksiniz. Kontrol edebilirsiniz. 30. uyarı ve sonrası için genelde. Böyle bir konu açacak kadar mantıklı bir üyenin 30 kere aynı hatayı yapacağını sanmam veya uygunsuz üsluba da sahip değilsiniz anladığım kadarıyla![]()
Yazım hatalarından önce üslup daha önemli, merak etmeyin. Hataları en aza indiriniz ve uyarı almamaya bakın. Çok uzun süre ceza alıp da aylardır uyarı yüzü görmeyen arkadaşlar varAldığım uyarıların neredeyse hepsi yazım kuralları![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.