Technopat sosyal ile nasıl tanıştınız?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 905

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Technopat sosyal ile nasıl tanıştınız? Kayıt olmak nereden aklınza geldi? Niçin kayıt oldunuz?
Benim ki: Ben bilgisayar almak/toplamak istiyordum ve bilgisizdim her şeyi Google'a yazarak bakıyordum ve Google'a yazıp baktığımda cevapları hep Technopat sosyalde'idi sonra kendimi tutamadım ve Technopat sosyal hesabı açıp kullanmaya başladım. Faydaları ise önceden parçaları uyuşturamazken (örneğin intel vga1200 soket işlemciyi Am4 anakart ile uyup uymayacağını bilmiyordum.) Şimdi ise parçaları uygun bulup kendim bilgisayar parçalarını birbirine bağlayıp toplayabiliyorum.

İlk açtığım konu. 🙂
Şu an o sorun yok, kendim çözdüm.

Technopat Sosyal ile nasıl tanıştınız? Kaydolmak nereden aklınza geldi? Niçin kayıt oldunuz?
Benimki: Ben bilgisayar almak/toplamak istiyordum ve bilgisizdim her şeyi Google'a yazarak bakıyordum ve Google'a yazıp baktığımda cevapları hep Technopat sosyalde'idi sonra kendimi tutamadım ve Technopat Sosyal hesabı açıp kullanmaya başladım. Faydaları ise önceden parçaları uyuşturamazken (örneğin Intel VGA1200 soket işlemciyi AM4 anakart ile uyup uymayacağını bilmiyordum.) Şimdi ise parçaları uygun bulup kendim bilgisayar parçalarını birbirine bağlayıp toplayabiliyorum.

Recep abi anca sitemze gelin dedi için.

2013'ün sonlarına doğru babam bana bilgisayar alacaktı, bunun için araştırma yaparken karşılaşmıştım. 2014'ten beri kullanıyordum ama hesabım Facebook'a bağlıydı. Facebook hesabımı sildiğim için de Sosyal'e giriş yapamıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı