Technopat Sosyal Kullanıcı İsimleri Hakkında Şikayet

Erkan Çevik

Kilopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
4.364
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet admin arkadaşlarım sorunum başlıktaki bazı kullanıcılar ban yiyor ve yeni hesap açarken;
  • asd
  • wsda
  • wada
  • asdas
Şeklinde harfleri kafadan basarak kullanıcı isimleri oluşturuyorlar. Bu isimleri Sosyal'de ismini belirtirken bile zorluk yaşıyoruz ve bunu yeni hesap açan arkadaşlarda yapıyorlar saçma sapan tuşlara basıp kullanıcı adı alıyorlar. Bundan ise çok şikayetciyim. Neden İngilizce, Türkçe gibi diller arasından bir kullanıcı adı seçmeyipte böyle saçma-sapan harflere basarak kullanıcı oluşturuyorlar anlamıyorum bunları genellikle ban yiyip de yeniden başka kullanıcı açanlar yapıyorlar. Bu olmasa da kurallara böyle bir madde eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

@Murat5038, @MF , @Recep Baltaş, @Egemen, sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alt+0153 ;). Şunu da demeliyim bize isim verilmiş hepimize doğduktan sorna neden böyle hepsi anlamlı kelimeler? Tamam senin adın "sadwadsadasewqfjgl" olsun hadi bunu tek kelime şeklinde oku!
O bahsettiğin "™" zaten tescilli marka demek anlamına geliyor sen bir markayı okurken örneğin "Coca-Cola te me" şeklinde mi okuyorsun?
 
Peki öyle diyorsanız fark etmez. :) Ama öyle bir kural daha iyi olacaktır bence. Yoksa birisi gider ad-soyad kısmına karma karışık bir şeyler yazar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcılara üye olduktan sonra kuralları okutamazken üye olmadan okuyacaklarını hiç sanmıyorum :) Gerçi okuyanlar var, öyle de gerekiyor ama öyle olmuyor maalesef. Doğrusunu söylemek gerekirse şu anlık kullanıcı isimlerini de tek tek kontrol edebilecek bir kadromuz da yok.
 
Konu sahibi önerdiğin güzel bir şey ancak bunları Mikail bey'in dediği gibi çift hesap olursa sisteme düşüyorlar :D Düşmeyen veya daha yeni olarak böyle açan varsa boşuna Rapor sistemini eklemedik. Kullanıcı adını bildirin biz uyarı yaparız, eğer değiştirmezse yöneticiler arasında anlaşır bir sonuca bağlarız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha hiç çift hesap işine bulaşmadım, bulaşmayacağım da. Ama nasıl yakalıyorsunuz merak ediyorum açıkçası, söylerseniz sevinirim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı