İnceleme Technopat Sosyal kullanıcıları sayesinde aldığım klavye ve mouse deneyimlerim

Evet arkadaşlar ilk defa kendi kazandığım para ile bir alışveriş yapacaktım klavye mouse ve kulaklığımı yenileyecektim fakat pek bilgili değildim buradaki insanlardan yardım aldım ve başarılı ürünler seçmemde yardımcı oldular. İlk olarak klavyeden başlamak istiyorum havıt veya Gamenote diye geçiyor KB857l model klavye önerildi hem compact olmasından hem de kronik bir arızası olmamasından dolayı önerildi aldım ve şu an gayet memnunum ne tuş basmama ne de başka bir sorun var tek sorun keycaplerin ve Switch'lerin hareket etmesi diye düşünüyorum onun dışında yay sesi vs çok az hatta yok yani.

İkinci olarak fareyi anlatayım bana Razer DeathAdder ve SteelSeries Rival 3 önerildi çok arada kaldım ve SS'den yana tercihimi kullandım zaten özellikleri aynı sanırım ama ben böyle parlak şeyleri seviyorum sanırım o yüzden Rival'i aldım ve şu an memnunum ben 400TL iken aldım şu anki fiyatını bilmiyorum ama fiyatına göre piyasadaki en iyi mouse diyebilirim DeathAdder tokatlayabilir çünkü daha oturaklı bir fareye benziyor bilmiyorum kullanmadım. Yazılımı gayet iyi çalışıyor her oyunda kendi modu vs var tuş tıklamaları olsun ele oturması olsun gayet güzel fakat ben kullanılan malzemeden şikayetçiyim çünkü iz bırakıyor ve ve ve en büyük problem abi iki iki büçük hafta çok rahat dolanan kablosu ile uğraştım o yüzden sırf iade edip DeathAdder almayı bile düşündüm velhasılkelam hala daha taş gibi.

Kulaklığa gelirsem abi buradaki insanlara çok teşekkür ederim çok sabırlı insanlar 650 tane konu açtım hangi kulaklığı almalıyım diye kablosuz ve Bluetooth istiyordum o yüzden kafamda Logitech G435 ve yeni Razer Barracuda X (2022) vardı bir yandan da bırak Bluetooth'u al HyperX Cloud 2 Wireless bak keyfine diyordum daha sonrasında Logitech'i direk aklımdan sildim bayağı kötü özelliği olduğunu gördüm ve Bluetooth da benim için artık bir şart olduğu için Barracuda X (2022) almaya karar verdim THX olayı olmasa her şey daha güzel olacak ama onun dışında yine güzel. Evet yaklaşık 3 aydır kullandığım bu ekipmanların naçizane kendi çapımda incelemesini yorumlamasını yaptım kafanızda bir düşünce varsa bu ekipmanlara karşı umarım bir fikir sahibi olmuşsunuzdur okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar.

Son düzenleme:
Buna onu kim söylemişse bir daha öneri yapmasın bence, zaten Rival 3'ün kronik lod sorunu vardı. Corsair sabre Pro alınabilirdi az daha çıkıp, gerekli Firmware dosyası sevgili arkadaşım @JakerT4'ün profilinde mevcut.

@nameisanais fare konusunda pek iyi tercih yapmamışsın, fiyatına göre seçilecek en kötü farelerden birini almışsın. Onun haricinde güzel inceleme olmuş. Biraz daha düzenli yazabilirdin.

Teşekkürler hocam dediğim gibi ilk defa bu kadar uzun bir yazı yazıyorum affola.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı