Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Söylediğimin gayet arkasındayım hayırdır bir sorunun mu var? Ayrıca saçma sapan konuşmayı da bırak kurallardan kaçar yol aramak da nedir sanki hatanızı belirtsek bir şey oluyor.
Evet, bundan bahsediyorum tam olarak. Uslubunuzu duzeltmezseniz daha cok uyari alirsiniz.
 
Evet, bundan bahsediyorum tam olarak. Uslubunuzu duzeltmezseniz daha cok uyari alirsiniz.

Sen ve diğer moderatörler de insanları tahrik edercesine konuşup gereken cevabı aldığınızda kuralların arkasına sığınmayı bırakırsınız umarım.

Edit: Acınası halde mantıklı açıklamaları olmayınca da sürü psikolojisi ile emoji atıyorlar, bu da iyiymiş. Neyse iyi akşamlar dilerim efenim.
 
Son düzenleme:
Başta önyargım vardı ama gerçekten çok iyi bir moderasyon olduğunu düşünüyorum. Bazen iyi niyetleriyle bir soru sormam gerektiği için az ceza verdiler bile oldu.

Bence ellerinden gelenleri yapıyorlar ve özellikle yeni kullanıcıların hatalarına normalden çok daha fazla göz yumuyorlar. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.
 
Türkçe hocası olana sözüm yok işini hakkıyla yapıyor ama bazıları (hangisi olduğunu bilemem) konu sahibinin açtığı konu başlığına falan bakmıyor. Benim yazdığım cümleye gereksiz mesaj diyerek uyarı veriyor. O kadar kişi bazen alakasız şeyler yazıyor ki rapor sistemi VAC sistemiyle eş değer oluyor. Kısacası Allah'a emanet modunda onun için daha çok yardımcı olabilirsem mantığıyla yaklaşıyorum.

Geçen gün yediğim ceza da aynı saçmalıktaydı. Adam bana laf atıyor, ben bir şey yazdığım zaman "kavgayı körüklemek" oluyor. Laf atan adama bir şey atılmaması da garip.
 

Geri
Yukarı