Technopat Sosyal Profil Mesajı Özelliği

Ayı şey mi, komik bundan örnek vermen... :D

Neyse, şekil A'da görüldüğü gibi sırf sohbet ve gereksiz mesaj yazmak uğruna kullanılan bir bölümden ibaret:


Sizlerle bir alıp veremediğim ya da sizlerin özelinde bir garezim yok. Ancak tecrübelerime dayanarak bu bölümün gelmesinin yarardan çok zarar doğuracağını düşünüyorum.
Herkesin vaat ettikleri çok düzgün bir kullanım fakat şekil A'da da gördüğümüz gibi aslında öyle olmuyor işte.
 
@MisakiTaro sen ve kankaların zaten burada. Oranın kitlesinden çok da farklı olmuyor burası.
Başkasının profiline yazma özelliği kapalı olursa zaten dediğiniz şekilde kullanım olamaz.

1615220997033.png


1615221018568.png


Gayet güzel kullanım oluyor kullanıcılar kendi profiline yazabildiğinde. Sürekli bardağın boş tarafından bakmayı bırakmalısınız.
 
Herkesin vaad ettikleri çok düzgün bir kullanım fakat şekil A'da da gördüğümüz gibi aslında öyle olmuyor işte.

Olayın arka yüzü öyle değil de ondan işte. Oradaki kitle ile buradaki aktif kitle aynı aslında, ya orada hesabı olanın burada da var işte. :D

Neyin kitle farkı anlamıyorum ben. Zamanında moderatörlük yapmış biri olarak görüyorum yani her şeyi, moderasyona yakın ya da moderasyon tecrübesi olan kişiler de aynı şeyi gördüğü için istemiyor.

Yeri geldiğinde en sağlam ve yararlı yenilikler getirildi zaten. Ancak öyle bir algı var ki, sanki sistem yeniliklere karşıymış gibi.

O bölüm açılsa sohbetten başka bir şey için kullanmayacaksın. Arada da birkaç güzel söz yazarsın, birkaç fotoğraf, varsa birkaç URL falan... Ben de bunun için kullandım zamanında ve şimdi çıkıp açık açık "gereksiz" olduğunu söylüyorum zira gereksiz.

Yine tekrar ediyorum, bu özelliği isteyen çoğu kişinin alternatif platformlarda üyelikleri var. İhtiyaçlarını orada giderebilirler. :D Ki çok da güzel giderdiklerini görüyorum yani.
 
Belli bir kısas belirlenmemeli bence. Ben bahsedilen forumda açtığım konulardan haberdar etmek ve ara sıra mizah amaçlı şeyler yapmak için kullanıyordum mesela.
 
Başkasının profiline yazma özelliği kapalı olursa zaten dediğiniz şekilde kullanım olamaz.

Eki Görüntüle 912571

Eki Görüntüle 912572

Gayet güzel kullanım oluyor kullanıcılar kendi profiline yazabildiğinde. Sürekli bardağın boş tarafından bakmayı bırakmalısınız.
Bardağın dolu tarafı pek az olduğu için görememiş olmam normal.

Bende bir zamanlar böyle söz yazarım, konu açtığım zaman falan atarım ne güzel olur, sadece yetkilerin atması çok saçma gibi düşünüyordum ama kapsamlı düşündüğümüz zaman forumu daha çok sosyal medyalaştıran bir şey olduğunu düşünüyorum.

Konu dışı mesajlar ve beğeni sayılara kalkmamış olsa boş işleri halletsinler diyeceğim ama zaten çoğu boş yapma konusu açılıyor özellikle profilde konuşmaya da gerek yok.
 
Evet, bir. Birçoğunun iki forumda da ortak hesabı var. :D
Hocam benim burada istememin sebebi buranın kitlesinin daha kaliteli olması. Bahsi geçen forumda uçak fotoğrafı paylaşıyorum ve "o ne, yenir mi zuahahhahaah" tarzı mesajlar geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı