Technopat Sosyal sizin için ne kadar önemli?

3 ay oldu ben üye olalı, diğer forumlardaki kalite ve ortamı gördükten sonra burası cennet gibi geldi. Bir sürü iyi niyetli ve açılan konulara direk yardım için koşan arkadaş var. Moderasyon ekibi de süper, Türkçe'ye önem veriliyor. Daha bunun gibi bir çok şey yazabilirim. Günde 3-4 saatimi bu foruma ayırıyorum ve Technopat Sosyal benim için önemli.

Önceleri alışamamıştım ama yazım kurallarına alıştım. Ayrıca yeni şeyler öğrenmek ya da eksiklerimi tamamlamak adına güzel bir forum.

Dosya Ekleri

• 29512181_2032077163721940_2564007886000203405_n.jpg
    29512181_2032077163721940_2564007886000203405_n.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 84
Teknoloji bilgimi %60 ını bu site ve forumdan öğrendiğim bir yer. Okulda tennefüslerde canım sıkılmasın diye takıldığım bir yer. Olmasaydı ne yapardım acaba?

Yönetimin imla fetişizmi bir noktadan sonra can sıkıyor. Tamam, dil bilgisi kurallarına günlük yazışmalardan resmi evrak tanzimine kadar ben de çok dikkat ediyorum lakin buradaki hata-ceza sisteminin bir standardı yok. Biz bir nokta hatası yapsak anında ceza alırken aşağıdaki resimde de görüleceği üzere ağaya beleş.

ttttt.PNG

Çarşamba , Perşembe ve Cuma günleri stajdayım. Her saat kontrol yapıyorum. Eğer bir konuya bulaştıysam ( yani cevap attıysam ve konuşma devam edecekse ) evde de bakıyorum. Evdeyken de her tarayıcıyı açtığımda bildirim var mı diye bakarım. Technopat iyidir.

YouTube'da incelemeler var lakin ordaki kullanıcı geri dönüşleri çok zayıf diye düşünüyorum. İstenilen verim alınamıyor. Kullanıcı geri dönüşleri çok önemli bir faktör. Benim için YouTube'dan daha faydalı bir mecra burası. Tabi @Recep Baltaş ve @Ali Güngör YouTube videoları bu faktörün dışında. :) Üye olalı 2 hafta olmadı daha. Bir ürün veya inceleme ararken google'a ürünü yazdıktan sonra yanına mutlaka "technopat" ibaresini ekleyip aratıyorum. Çok faydasını gördüm 2 hafta içersinde. Tek bir sıkıntısı var, konu açarken kimi zaman çok uzun süre onay bekleyebiliyor. Ama kaliteli olması açısından sanırım bu onay aşaması biraz gerekli. TechSciencePat derecesi oluşturup tarafıma vermenizi istesem çok şey mi istemiş olurum? :) @RecepBaltaş @AliGüngör

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı