Technopat Sosyal vs Sosyal Medya

Technopat Sosyal vs Sosyal Medya


  • Oy verenlerin toplamı
    178
Yani buraya yazdığım kadar hiçbir sosyal medya mecrasına yazacak halim yok tabii. O kadar fenomen değilim:) Ama genel olarak sorarsan Instagram en çok kullanırım mesela ben:) Facebook zaten öldü geç onu:) Twitter da herkesin birbirine küfür ettiği bir yer olmaya başladı.
(LoL=Twitter diyebilirim:))
 
İlk sekme Youtube. 2-3 dakika bir şey için Instagram'a bakıyorum. Bilgisayarda geçirdiğim sürenin %40'ını falanda Technopat'ta geçiriyorum.
 
Ben Instagram yerine Technopat'a giriyorum çünkü en azından burada birşeyler öğreniyoruz ve birisinin derdini çözmeye çalışıyoruz bu güzel birşey.
Özgürüz kimse kimseye demiyorki en neden böyle yaptın , en neden ona öyle dedin , sen nerden biliyorsun yani burada bildiğini söylersin hiçbir arkadaşım bu forumu kullanmıyor yani burada özgürce istediğiniz konuyu eleştirilmeden açabilirsiniz.
 
Ekşi sözlük, Technopat Sosyal ve gece yatmadan önce 15 dakika İnstagram. O kadar. Başka bir şey kullanmam. Twitter türlü türlü insanın garip garip konulardan çocuksu mizahlar yaptığı yada eskortların reklam yaptığı bir ortam. Açmıyor fazla.
 
Sosyal medya olarak bir tek Reddit hesabım var. Reddit'i bir iki subreddit için kullanıyorum, aktif değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı