slayerdutch
Hectopat
- Makaleler
- 8
İyi de sırf mail attın diye moderatörlük alınıyor mu? Öyle bir şey var mı? Ben böyle bir şey görmedim. Gören varsa söylesin. Moderatör olmak o kadar kolay bir şey değil.
Değil zaten buraya bakabilirsin.İyi de sırf mail attın diye moderatörlük alınıyor mu? Öyle bir şey var mı? Ben böyle bir şey görmedim. Gören varsa söylesin. Moderatör olmak o kadar kolay bir şey değil.
Diğer banlarımla karıştırmışım. Yemiş miyim yemişim, mesaj hakkım da elimden alındığına göre pek bir fark yok.1 günün 5 gün olduğu bir yerden mi bağlanıyorsunuz, yoksa haklı çıkmak için yalan mı söylüyorsunuz?
Olmak istedim. Şuan attığım maili arıyorum ama bulamadım. Derslerim yüzünden vazgeçtim.İyi de sırf mail attın diye moderatörlük alınıyor mu? Öyle bir şey var mı? Ben böyle bir şey görmedim. Gören varsa söylesin. Moderatör olmak o kadar kolay bir şey değil.
Mail atınca moderatör alıyorlar diyor, bu yanlış bilgiye nereden nasıl ulaştı? Merak ediyorum.
Baktım da hepiniz 1 yerine 5 yazmama takılmışsınız? Sonuçta ban yendiği zaman yetkileriniz elinizden alınıyor. Bana göre 1 gün yesem ne 5 gün yesem ne zaten Technopat macOS konusunda çok zayıf bir forum. O bandan sonra eski usül yöntemime dönmek zorunda kaldım.Başka konudan taşınarak ileride ibretlik diye bakılsın diye oluşturulduğunu düşündüğüm bir konu.
Lafla peynir gemisi yürümez diyorum.
Bu gibi cümlelerinizin de hoş olmadığını belirteyim.Zaten şu konudan anlıyorum diye yalan da atsanız alıyorlar.
Göz atacağım.Şu konuya da göz atmanızı öneririm.
Aslında şimdi ararken gönderilmiş bir mail buldum ama silinmiş şekilde içeriği. Büyük ihtimal bu ama 2021 ilk sezonunda başvurmuştum ama daha sonra vazgeçmiştim, sorduğumda çok zaman götürdüğü söylenmişti.Öyle olsaydı şu an moderatör olurdunuz, değil mi hocam?![]()
Vallahi ben bile uzun süredir Technopat moderasyonundan memnunum. Sorun olduğunda veya yanlış aldığımı düşündüğüm cezalarda rapor sistemini kullanarak moderasyonla iletişime geçtiğimde birçok defa sorunumu çözdüler. Bence iyi çalışıyorlar, konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.
Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
@Emre C Ooo bu beklenmedik hizmete garipsedim teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.