Sanmam, şahsen ben kız olsam kendimi erkek olarak gösterirdim, kız olup erkek gibi gösterenlerde olabilir.Eşcinsel nüfusu > kız nüfusu. Büyük ihtimalle.
Sanmam, şahsen ben kız olsam kendimi erkek olarak gösterirdim, kız olup erkek gibi gösterenlerde olabilir.Eşcinsel nüfusu > kız nüfusu. Büyük ihtimalle.
Hocam ne diyorsunuz?Kilo kilo testis.
Profil fotoğrafını kız yapanlar da var onunla birlikte.![]()
Ben baktım.Şu konuya bakar mısınız?Erkekler kız düşürmek için mi Technopat'a üye oluyor?
Arkadaşlar, fark ettiniz mi kızların sayısı az olsa da açtıkları konular çok fazla cevap alıyor? Yani saçma bir konu olsa bile kızlara mutlaka cevap vermek zorundaymış gibi hissedenler var.www.technopat.net
Ya konu boyunca birisi kızların teknolojiyle falan ne alakası olur yazan bi mesaj aradım da tartışma çıkartayım dedim ama bir türlü denk gelemedim. Diyen olursa beni etiketlesin lütfen ortam şenlensin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.