Özelden sohbet ve GIF resimler.
Yani 3 beğenisi var diye cahil mi oluyor? Verdiği bilgi yanlış mı oluyor? Yeni üye olup senden benden daha bilgili üye yok mu? Mesaj sayısı da beğeni sayısı da bilgi için bir kriter değil.Diğer öneriye gelecek olursak konu açmış adam 3 beğenisi olana mı güvenmeli 3000 beğenisi olana mı?
Herkes için konuşmuyorum. İstisnalar olabilir.Yani 3 beğenisi var diye cahil mi oluyor? Verdiği bilgi yanlış mı oluyor? Yeni üye olup senden benden daha bilgili üye yok mu? Mesaj sayısı da beğeni sayısı da bilgi için bir kriter değil.
Evet.Moderatörlerin üyelere ön yargılı davranmaması galiba amacın.
Beğeni kasmak çok kolay. Açıkçası kendim yardım konulara yazdığım mesajların beğeni sayısı, konu dışına yazılananlardan daha düşük.Diğer öneriye gelecek olursak konu açmış adam 3 beğenisi olana mı güvenmeli 3000 beğenisi olana mı?
Ufak kime göre? İpin ucu kaçarsa "LA mEkraNMarTı ön3rin"e döner iş.En ufak yazım hatasından bile ceza gelmemesi çok iyi olur.
Ufak kime göre? İpin ucu kaçarsa "LA mEkraNMarTı ÖN3rin"e döner iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.