Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler var mı? Buraya yazalım hem de belki yetkililer görür bir şeyler eklenir. Ben başlıyorum: GIF profil fotoğrafı ve belli bir büyüklüğe kadar dosyaların direkt olarak Sosyal'e yükleyebilmek, minidump dosyaları vs.

Video ekleme, yenilenmiş bir arayüz ve kesinlikle yeni açılmasına ve kaç kere öne çıkarılmasına rağmen hiçbir cevap yazılmayan konulara insanların beyinlerine sızarak zorla cevap vermesini sağlayacak bir yapay zeka.

@SideWinder ben birini gördüm şu anda hatırlamıyorum. Hareketli PP si vardı. Çok önceden yaptım dedi öyle kaldı dedi. Bende 30 dakika dır uğraşıyorum (ilk yapışım) bunu yaptım: Bunu PP yapma gibi bir şansımız var mı?

sdafasdf.gif

Yeni emojiler gelsin😁

Bence yeteri kadar var.

😤😡😐😕🤬😦🤐😶😒😖😲🤒😼💩😸🤲🙀☠️💀😶👨‍🦱👩‍🦳👩👶👵👮‍♂️👮‍♀️👨🫁🦷💪👄💋🦿🚶‍♂️🙍‍♀️🙆‍♂️👨‍🍼🙅‍♀️💅🧍‍♂️🏃‍♂️🧎‍♀️👨‍🦽🕴️👯‍♂️👙👢👓🦳👘👘👡👡🎩👘🪖☘️🍃🎄

O arkadaş nasıl yaptı?

Sistem açıkken yapmış :)

Anladığım kadarıyla, sistem siz bir fotoğraf yüklediğinizde bunu GIF ya da JPEG olarak ayarlayabiliyor. Eskinden sistemde GIF olarak ayarlama da açıktı. Şimdi yeni eklenen fotoğraflar sadece sabit olarak görülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem açıkken yapmış :)

Anladığım kadarıyla, sistem siz bir fotoğraf yüklediğinizde bunu GIF ya da JPEG olarak ayarlayabiliyor. Eskinden sistemde GIF olarak ayarlama da açıktı. Şimdi yeni eklenen fotoğraflar sadece sabit olarak görülüyor.

Peki GIF özelliği gelecek mi? Az önce bir moderatör demişti: Dikkat dağıtır. Mouse'yi üstüne götürünce hareket etse?

Farklı bir özellik mesaj, beğeni, çözüm sayılarını kaldırmak güzel olabilir.

Üyeler moderatörlere anonim gözükse çok iyi olurdu diye düşünüyorum.
Kalkmıştı o zaten bir ara, ama yan kısım çok boş kalıyordu.

Ama yine de bence isteyenler için, bunun ayarını getirebilirler.

Farklı bir özellik mesaj, beğeni, çözüm sayılarını kaldırmak güzel olabilir.

Üyeler moderatörlere anonim gözükse çok iyi olurdu diye düşünüyorum.

Anonim gözükmesi başka sorunları doğurabilir. Ki tamamen anonim olması da mümkün değil. Malum, etiketler ve isim ile bahsetmeler falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı