KİBİR denen bir illet var, tanıyanlarımız mutlaka vardır Kibir sahibi insanların böbürlenmeleri - sert ve çok bilmiş konuşma üslupları dışında rahatsız olduğum hiçbir durum yok
Ben şahsen yanlış bilgilendirme yapılan durumlarda bile kibirli gibi görünmemek için yumuşak cümleler kurmaya çalışıyorum. Yine de her insan gibi farkında olmadan kibre düştüğümüz durumlar da olmuyor değildir herhalde
Bazı kullanıcılar var, ama hep aynı insanlar dikkatimi çekiyor, her konuyu hemen din veya siyasi bir kavgaya çevirme çabasında. Yani sebebi ne? Bu kadar tartışma meraklısı isen git münazaraya yazıl ne bileyim Tamam dini konularda konuşalım ama sabit fikirli bir insanla nereye kadar konuşabilirim. Adam dinlemiyor ki beni
XenForo 1 iken şu ana göre daha stabildi. Çalışan eklenti sayısı daha fazlaydı. Güncel olmak güzel ama eklentiler de güncel olsa...
Blog eklentisi, kapak fotoğrafı vb. halen kullanılamıyor.
XenForo 1 iken şu ana göre daha stabildi. Çalışan eklenti sayısı daha fazlaydı. Güncel olmak güzel ama eklentiler de güncel olsa...
Blog eklentisi, kapak fotoğrafı vb. halen kullanılamıyor.
XenForo 2.0'da da sorun yoktu pek ama 2.1 biraz çakıştı bazı eklenti ve uygulamalarla. Mümkün olduğunca fazla özellik denenerek geri getirilmeye çalışılıyor bakalım.
Dostum kapak fotoğrafı dediğin; profil sayfamızda bulunan arka plan fotoğrafı mı oluyor?
Benim profile bir bakar mısın? Ben geçenlerde kapak fotoğrafı eklemiştim.